reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

mój lekarz przed 12tyg okreslil syna i tak było wiec chyba to zależy od ułożenia dziecka i doświadczenia lekarza bo chyba by nie celowal tak sobie...
Ale napisałyście przez weekend :)
Ja biorę Prenatal Uno. Później Prenatal Duo. Tak też brałam w 1 ciąży. Tylko teraz już nie wiem od kiedy Duo. Od 13tc. Czyli 13+0 tak?
I nie gniewajcie się, ale śmiać mi się chciało jak tu wiele dziewczyn w okolicach 11tc pisało, że będzie dziewczynka ;) przecież na tym etapie to można zgadywać tylko.
Ja myślę, że na prenatalnych można najwcześniej próbować określić płeć. I to pod warunkiem, że lekarz jest dobrym specjalistą, ma dobry sprzęt i dziecko się odpowiednio ułoży.

reklama
No my tez publiczne przedszkole i wam powiem że wcześniej nie przeglądałam tych kart pracy i tak już dla mnie było głupota że 3latki mają jakieś karty pracy bo za moich czasów dostaliśmy jakieś drukowane kolorowanki i tyle. I teraz tak robimy te zadania i np są rysunki wiosennych kwiatow, dziecko ma je nazwać i powiedzieć ile ma ta nazwą sylab hahah jak on nawet liter nie ma i nakleić naklejkę z taką cyfra ile ma sylab wyraz hahah chore...
Moja Córka w zerowce i juz ucza sie czytac, za moich czasow w I klasie poznawalam literki 😱

Co Wy mi tu o tyciu jak ja wlasnie herbatke sobie zrobilam do tych swiezutkich domowych jagodzianek 😍

Załączniki

• IMG_20200330_125821.jpg
    IMG_20200330_125821.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry