Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi troche żal tych pierwszych spacerów w ciepłe dni:-/Super nam sie trafilo że na zime w gondolce dzieciątka, i na wiosne do spacerówki
Ja też na poniedziałek mam, a Ty? Tylko godzine mi zmienili na przedpołudniową przez co mąż musi sie urwac z pracy żeby mnie zawieźćDzisiaj dostałam potwierdzenie badań prenatalnych uffff...
Aż takich ciepłych dni raczej nie bedzie.. Co maja zrobic dziewczyny ktore rodzą latemA mi troche żal tych pierwszych spacerów w ciepłe dni:-/
No to zależy od kliniki... Jedni sami liczą a inni chcą, żeby im podać w którym się jest tc.Ja będę sobie mówić w którym tygodniu jestem tak jak mi się to podoba, a nie jakie są „zasady”, bez urazy oczywiście - chodzi mi tylko o to jakie mam do tego podejście. U lekarzy mówię tygodnie skończone, prywatnie posługuję się tygodniami rzeczywistymi. Co do terminu prenatalnych, to lekarz sam wyliczył tygodnie od OM, powiedział, ze chce żebym przyszła w skończonym 12 tc, a więc po 5 kwietnia, więc zapisałam sie na 7 kwietnia. Nie musiałam sama liczyć
Ja właśnie chciałam tego doświadczyć takiej innej pory typu urodzić na wiosne, bo mam już jesienne dziecko i wiem jak to jest. I chciałam czegoś innego a tu taki psikus i znów będę miała to samoJa ogólnie mam sentyment do wakacyjnych dzieci ale cóż... nie zawsze układa się tak jakbyśmy chcieli. Uwielbiałam spacery z dzidzią w ciepłe, słoneczne dni.