bleucoco
Fanka BB :)
Ale to nawet bez rejestracji, tak czy siakNie wiem jak teraz, ale kiedyś nie trzeba było zakładać konta na bb żeby coś czytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to nawet bez rejestracji, tak czy siakNie wiem jak teraz, ale kiedyś nie trzeba było zakładać konta na bb żeby coś czytać
Hej, ja miałam wczoraj usg genetyczne, wyszło wszystko w jak najlepszym porządku tak powiedział lekarz, mam nagranie na płytce mąż nie mógł ze mna wejść że względu na obostrzenia wiadomo ogólnie na wejściu do szpitala mierzyli każdemu temp, dezynfekcja rąk i ankieta do wypełnienia.Dzisiaj dostałam potwierdzenie badań prenatalnych uffff...
No właśnie ja chcialabym latem:-)Aż takich ciepłych dni raczej nie bedzie.. Co maja zrobic dziewczyny ktore rodzą latem
Fajnie, że wszystko okHej, ja miałam wczoraj usg genetyczne, wyszło wszystko w jak najlepszym porządku tak powiedział lekarz, mam nagranie na płytce ☺ mąż nie mógł ze mna wejść że względu na obostrzenia wiadomo ogólnie na wejściu do szpitala mierzyli każdemu temp, dezynfekcja rąk i ankieta do wypełnienia.
Jakie masz TSH i ft4 teraz ? I jaka dawkę bierzesz?Wyniki tarczycy rosną, mój gin. Twierdzi że jest dobrze i nie zwiększa dawki leku ani nic nie mówi,nawet skierowania na badania nie chce wystawić. no i te plamienia/uplawy których powodu też nie starał sie ustalić.
Ja też [emoji106] na poniedziałek mam, a Ty? Tylko godzine mi zmienili na przedpołudniową przez co mąż musi sie urwac z pracy żeby mnie zawieźć [emoji57]
a ja to akurat chciałam jesienne dziecko bo do wiosny już będzie łatwiej a na drugie lato juz będzie pewnie biegał
Ty wiesz że ja cię bardzo rozumiemOczywiacie szanune wasze opinie i wasza troskę.. jesteście najlepsze.. tylko pamiętajcie, ze faceci tez maja uczucia moj akurat nie umie sie nimi dzielic.. czasami trzeba spojrzeć tez z drugiej strony.. lecę spać rano znowu do pracy.. buziaki [emoji8]