reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Nie no usuwac teraz nie ma co. Tylko przez brak plomby zle sie je druga strona bo z kolei tam spuchniete dziąsło [emoji23] ale damy rade [emoji23]
Haha ale numer. Ja też miałam późno. Ja byłam tak mądra,że wyobraź sobie (dzieje się to mega rzadko)miałam usuwaną 8 która mi odorosła ,był zalążek drugiej w tym samym miejscu to dopiero czad[emoji4][emoji4]

reklama
Mocne 7/10😀 oby dzisiejsza walka o lepszy świat w pracy nie wyssała ze mnie źródeł dobrej energii 😎 właśnie wybiło 6+0, kiedy te mdłości? :p zaczynam się niepokoić (pewnie jeszcze przeklne dzień w którym zadałam to pytanie:D)

Dzień dobry dziewczyny.
Ja dzisiaj czuje się jak na ten moment ŚWIETNIE [emoji173][emoji173][emoji173] Ale to przyjemne , ech
Nawet zacznę dzień od kawy[emoji5][emoji5]

Dentystka mi powiedziała, ze ósemki są "wrazliwe" na hormony i zaczynają często szaleć w ciąży. Mi zarówno w 1 ciazy jak i teraz na początku strasznie rwała ósemka u góry (która wychodzi mi już z 10 lat a mam 28). Ale już się uspokoiło na szczęście. Bo dolne miałam wyrywane pod narkozą [emoji51] i szczerze gorzej przeżyłam rekonwalescencję po tym niż po porodzie
No i 8 zaczela wychodzic :D 26 lat i ząbkowanie [emoji23]

Czekam na rozwój wydarzeń 😋

8 <3 to już tak daleko.

Wgl dziewczynki przeszło mi przez myśl że też mam szanse na bliźniaki 😋 będąc u ginekologa w cylku 'staran' też powiedział o dwóch jajeczkach. W sumie nie myślałam o tym w kategorii dwóch sztuk. Tylko w kategorii szansy.

Siostra mamy urodziła bliźniaczki, a później jedna z nich.

Ale by było 😁😍

Ja właśnie miałam tak od 6[emoji16]

Ja jutro skończę 8.

reklama
Dzień dobry :) Ja już rano byłam na cytologii, plus milionie badań (te wszystkie kiły, HIV, grupę krwi, różyczkę, toksoplazmoze itd..), za tydzień sobie zrobię glukozę, morfologie i inne, które chcę mieć jak najbardziej aktualne na wizytę u mojego lekarza, bo dziś idę do innej Pani doktor.. Dodatkowo pakuje się teraz na ferie, a już o 10:45 wizyta, więc dzisiejszy dzień przeleci szybciutko, jak i cały najbliższy tydzień i znów będzie wizyta, więc czad ;) Jak tylko wszystko jest ok, to dziś powiemy teściom, że będą znowu dziadkami, tak mnie to cieszy, że szok 😍

Do góry