diablicasamil
Zaciekawiona BB
Dopiero w piątek i to telefonicznie. Jutro wysyłają do lab.Poczekaj na betę. Wtedy będziesz wiedziała. Dzisiaj będziesz miała wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero w piątek i to telefonicznie. Jutro wysyłają do lab.Poczekaj na betę. Wtedy będziesz wiedziała. Dzisiaj będziesz miała wyniki?
Masakra strasznie późno. W Polsce są od razu w tym samym dniuDopiero w piątek i to telefonicznie. Jutro wysyłają do lab.
Weszłam do domu. Nati zobaczył książeczkę ciąży i patrzy MAMO KOCHAM CIĘ i się przytulił do brzucha i mówi będę miał brata?
I sam się dowiedział[emoji4][emoji178][emoji178]
Ja też tak się czuję cały czas. Na siłę próbuje coś jeść. Kisiel troszeczkę pomaga, woda z cytryna, miętaKurczę dziewczyny poradźcie coś proszę... mdli mnie od rana przez cały dzień.. nie wymiotuje, bardzo mało zjadłam ale już się zaczynam zastanawiać czy się nie zmusić do przytulenia muszli... juz nie wiem co robić..
Zapomniałam,że przecież umie czytać[emoji1787][emoji1787][emoji1787]Heh szaleństwo
A na jakiej podstawie uwazalas wcześniej, że byłaś w ciąży?? Test ?? Bhcg ??Dziewczyny a może ja wcale nie byłam w ciąży? Może to menopauza albo inne schorzenie? Robiłam dzisiaj test jest negatywny. Wczoraj plamiłam starą krwią bardzo mało. A dzisiaj spokój tylko czuję lekkie rwanie z lewej strony. No ale pytanie to czemu mam mdłości i resztę tkliwe piersi podniesioną temp. Itd... Czy może być tak że okres mi się zmniejszył nagle a owulację nadal mam. Muszę zmienić ginekologa bo ona wogule mi badań nie robi.
Dziewczyny a z takich miłych tematów Wiem, że wcześnie, ale...
Myślałyście nad imionami?
Myślałam trochę i już wiem, że będzie problem [emoji2368]
Wiem o tym. Niestety tutaj na wsi w Niemczech tak jest i też ciężko znaleźć dobrego lekarza. Muszę zrobić panel badań hormonów.Masakra strasznie późno. W Polsce są od razu w tym samym dniu
Test plus brak okresu plus inne objawy które nadal mam. Jakby była biochemiczna to bym krwawiła a ja nic. Tlko wczoraj miałam trochę starej krwi nic nowej. Dzisiaj też jeszcze była stara krew. Może dopiero się zacznie??A na jakiej podstawie uwazalas wcześniej, że byłaś w ciąży?? Test ?? Bhcg ??
Może to była biochemiczna