Szperanina
Aktywna w BB
Ja tak samo...Ech Ja też jestem pełna obaw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo...Ech Ja też jestem pełna obaw
Czyli skoro obie mamy podobnie to musi być normalne.Ja tak samo...
Oczywiście, że normalne, raz mogą boleć, raz nie.. Mnie w ogóle nie bolą na przykład.. To żaden wyznacznikHej dziewczyny jestem w 7 tyg ciazy
Mam do was pytanie bo trochę się martwię dzisiaj wstałam i w ogóle mnie piersi nie bolą, czy to normalne?
Dobrze będzie!!! Ależ nam wizyt się szykuje dziśJa dzisiaj o 12 lekarz, zaczynam się stresowac:-/ dobrze że jestem w pracy to jakoś minie
Ja to najchętniej chodzilabym co chwile byle by zobaczyć czy wszystko okJa myślę czy dzisiaj się nie przejść na usg. Bo jakiś taki niepokój mam w sobie.
Wyobraźnia
Ja usg miałam w 4+4 ,i dłuży mi się do kolejnej wizyty.Ja to najchętniej chodzilabym co chwile byle by zobaczyć czy wszystko ok
Tak,to normalneHej dziewczyny jestem w 7 tyg ciazy
Mam do was pytanie bo trochę się martwię dzisiaj wstałam i w ogóle mnie piersi nie bolą, czy to normalne?
Funkcja jajników, taka jak w dni płodne podczas ciazy jest wyłączona. Jajnik,z którego była owulacja i doszło do zapłodnienia do ok 4 msc ciąży jest powiększony, ale nie daje on dolegliwości bólowych.Teraz powinnam mieć dni płodne od 14 do 20