reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ooo komu dobrze. Mi dzis pralke przywoża wiec musze ogarnąć troche, no i mamusia przyjedzie wiec wypadaloby troche zgarnac z wierzchu:)
Ja dzisiaj leżę i pachne[emoji23][emoji23][emoji3448]
Chociaż pewnie troszkę posprzątam.
Tak myślę zrobić nie zrobić betę.
Rozsądek mówi NIE Ale niepewność ciekawość mówi zrobić.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
A ja lecę na kolejny standardowy dzień w korpo. Wymknę się koło południa na betę druga, pewnie po poludniu/wieczorem akcja się rozwinie.
Najpierw nie wierzyłam w dwie kreski a teraz mam dobre przeczucie 🙂

Niech tylko mocno przyrośnie. Niech tylko mocno przyrośnie. Niech tylko mocno przyrosnie- afirmuje 🙂

Wczoraj wieczorem byłam w szpitalu. Powiedział że to stara krew. Na usg nic nie zobaczył. Nie ma nawet pęcherzyka. Kazał się ubrać i pójść dzisiaj do swojej ginekolog.

Mmm. A który to tydzień ?
Ci na NFZ niektórzy to pajace więc się nie przejmuj.
To konowały z Niemiec. Według obliczeń 6tc, ale mam nieregularne cykle. Ostatnia miesiaczka 02.01.2020 owulacji 20 może 22 tak w tej granicy. Raz mam 31 cykl raz 26 po 7-8 dni okresu. Czy to możliwe że ciąża jest bardzo mała. Choć to pewnie mało prawdopodobne. Poza tym wczoraj zjadłam trochę czosnku i miałam takie gazy dodatkowo. Nie wiem czy to miało wpływ, że organizm wyrzuca starą krew.

To konowały z Niemiec. Według obliczeń 6tc, ale mam nieregularne cykle. Ostatnia miesiaczka 02.01.2020 owulacji 20 może 22 tak w tej granicy. Raz mam 31 cykl raz 26 po 7-8 dni okresu. Czy to możliwe że ciąża jest bardzo mała. Choć to pewnie mało prawdopodobne. Poza tym wczoraj zjadłam trochę czosnku i miałam takie gazy dodatkowo. Nie wiem czy to miało wpływ, że organizm wyrzuca starą krew.
Czasem tak jest. Może teraz powinny wpadać dni płodne?lub okres . Ewentualnie może jakiś krwiaczek czy coś. Zdarza się. Nawet tu u nas były takie przypadki,A jest ok[emoji307]

reklama
Do góry