reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
K
Super . To wszyscy czekacie na maleństwo. Ja zawsze chciałam duża rodzinę ale życie mi plany pozmieniało. Mam 32lata i to będzie moje 1sze dziecko . Wyczekane wychuchane ...
Kochana witamy. Tez mam 32 lata. Pierwsze dziecko 6 lat temu ale podobnie zaszlam jak Ty-staralam sie 1.5 roku i dopiero jak zachorowalam na raka, przestalam myslec o dziecku, skupilam sie na chorobie to w kolejnym cyklu po operacji niespodziewanie zaszlam. Wiec teraz pielęgnuj piekny czas, na ludzie z mysla ze bedzie dobrze i na jesien bedziesz tulic ♥️ I zeby bylo takie kochane 😍 Pozdrawiamy śniegowo 😁

Ale teraz
K
Kochana witamy. Tez mam 32 lata. Pierwsze dziecko 6 lat temu ale podobnie zaszlam jak Ty-staralam sie 1.5 roku i dopiero jak zachorowalam na raka, przestalam myslec o dziecku, skupilam sie na chorobie to w kolejnym cyklu po operacji niespodziewanie zaszlam. Wiec teraz pielęgnuj piekny czas, na ludzie z mysla ze bedzie dobrze i na jesien bedziesz tulic ♥ I zeby bylo takie kochane 😍 Pozdrawiamy śniegowo 😁
Ale teraz jest już ok ? Przykro mi bardzo mi to się zawsze serce kroi tyle osób choruje na raka 😕 mi się dwa razy udało jak odpuscilam całkowicie.

Takie pytanko troszkę inne . Ile dziewczyn jest na tym wątku może jakaś listę zrobić żeby coś wiedzieć o każdej bo ja bym chciała wiedzieć np która to dzidzia itp żebym wiedziała kogo pytać jak coś doświadczonych .
W 1szej ciazy która poronilam bo była dłuższą 12 tyg od 5go tyg przytulalam muszle 😂 miałam nadkwasnosc i byłam senna i brzuch bolał mnie u dołu gość długo kolo tygodnia i to mnie martwiło bardzo . Test mi wtedy wyszedł w dniu spodziewanej @ ale słabo rosło na testach ale betę zaliczyłam 40tys .
Teraz 4dni przed @ czułość testu 25 i pozytyw 😄 wiec pocieszam się ze będzie dobrze robiłam w poniedziałek (6dni po owu ) progesteron 21 i prolaktyna 7,2 tsh 1,8 . Ide dobrze więc oby zostało

Jest tabelka :)
Takie pytanko troszkę inne . Ile dziewczyn jest na tym wątku może jakaś listę zrobić żeby coś wiedzieć o każdej bo ja bym chciała wiedzieć np która to dzidzia itp żebym wiedziała kogo pytać jak coś doświadczonych .
W 1szej ciazy która poronilam bo była dłuższą 12 tyg od 5go tyg przytulalam muszle [emoji23] miałam nadkwasnosc i byłam senna i brzuch bolał mnie u dołu gość długo kolo tygodnia i to mnie martwiło bardzo . Test mi wtedy wyszedł w dniu spodziewanej @ ale słabo rosło na testach ale betę zaliczyłam 40tys .
Teraz 4dni przed @ czułość testu 25 i pozytyw [emoji1] wiec pocieszam się ze będzie dobrze robiłam w poniedziałek (6dni po owu ) progesteron 21 i prolaktyna 7,2 tsh 1,8 . Ide dobrze więc oby zostało

Jest tabelka. @karolina87 ja prowadzi. Dopisze Cię [emoji4]
W 1szej ciazy która poronilam bo była dłuższą 12 tyg od 5go tyg przytulalam muszle [emoji23] miałam nadkwasnosc i byłam senna i brzuch bolał mnie u dołu gość długo kolo tygodnia i to mnie martwiło bardzo . Test mi wtedy wyszedł w dniu spodziewanej @ ale słabo rosło na testach ale betę zaliczyłam 40tys .
Teraz 4dni przed @ czułość testu 25 i pozytyw [emoji1] wiec pocieszam się ze będzie dobrze robiłam w poniedziałek (6dni po owu ) progesteron 21 i prolaktyna 7,2 tsh 1,8 . Ide dobrze więc oby zostało

reklama
W 1szej ciazy która poronilam bo była dłuższą 12 tyg od 5go tyg przytulalam muszle 😂 miałam nadkwasnosc i byłam senna i brzuch bolał mnie u dołu gość długo kolo tygodnia i to mnie martwiło bardzo . Test mi wtedy wyszedł w dniu spodziewanej @ ale słabo rosło na testach ale betę zaliczyłam 40tys .
Teraz 4dni przed @ czułość testu 25 i pozytyw 😄 wiec pocieszam się ze będzie dobrze robiłam w poniedziałek (6dni po owu ) progesteron 21 i prolaktyna 7,2 tsh 1,8 . Ide dobrze więc oby zostało
Myślę, że zarówno nie powinnaś porównywać obecnej ciąży do swoich poprzednich,jak i do ciąży innych dziewczyn.nawet wtedy,kiedy daty ostatnich miesiaczek się pokrywają lub tygodnie ciąży. Różnice mogą być diametralnie i tylko wprowadza niepotrzebny stres. Mi w ciąży poronionej beta wyszla juz tydzien przed @, a w 7 tyg osiągnęła wartość 99 tyś, w obecnej ciąży w dniu okresu nawet test mi nie wyszedł pozytywny ,a beta w 5 tyg była 10 tyś. Także nie ma reguły😊

Do góry