reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

A my po walentynkowej kolacji:-) zjadłam jeszcze deser maliny na gorąco z lodami i leżę bo się nie mogę ruszyc:-)
Jak dobrze że już weekend,teraz tylko doczekać do środowej wizyty:-)

Witaj Nowa pazdziernikowko Aniu-skąd jesteś?
Mieszkam w UK okolice Edynburga a ja z Krakowa jestem z polski .

reklama
Kurde prawie codziennie ktoś tu pisze, że jednak coś jest nie tak, że są jakieś plamienia, poronienia, ciąża się nie rozwija... I zdałam sobie właśnie sprawę jak było mi dziś źle bo kręciło mi się w głowie, czułam się mega słaba i rozbolała mnie głowa. Leżałam od 13-16 i "umierałam" a teraz zdałam sobie sprawe, że tak naprawdę powinnam być wdzięczna za to, że mogę to odczuwać. Że nie krwawie, że beta rośnie, że wszystko jest najprawdopodobniej ok... A ja marudzę bo mi słabo... [emoji24] Tak mi przykro za każdą kobietę która traci swoje maleństwo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny. Bardzo bardzo mi przykro [emoji24]
Ja też przeżywam każda taką wiadomość [emoji17] i boję się że mnie też to może spotkać. Bardzo współczuję każdej z Was którą to spotkało, nie chciałabym nigdy musieć przeżywać tego co Wy

Ja unikam takich tematow. Zbyt wielka płaczka ze mnie
Ja też przeżywam każda taką wiadomość [emoji17] i boję się że mnie też to może spotkać. Bardzo współczuję każdej z Was którą to spotkało, nie chciałabym nigdy musieć przeżywać tego co Wy

Ja dz nie mogę czytać, płacze za bardzo. Poza tym jak czytam o takich rzeczach dużo to mam wrażenie że te źle rzeczybfo siebie przyciągam więc staram się unikać

reklama
[emoji39]
1581707242895~2.jpeg

Do góry