Wiem ze nie ma reguły. Ale doświadczonych fajnie zapytać o różne rzeczy np jakie badania bo ja mieszkam w UK i tu nic nie robią zanotuje pójdę prywatnie i zrobię dlatego tu jestem aby od doświadczonych się uczyć i żeby podpowiadaly dziewczyny .Myślę, że zarówno nie powinnaś porównywać obecnej ciąży do swoich poprzednich,jak i do ciąży innych dziewczyn.nawet wtedy,kiedy daty ostatnich miesiaczek się pokrywają lub tygodnie ciąży. Różnice mogą być diametralnie i tylko wprowadza niepotrzebny stres. Mi w ciąży poronionej beta wyszla juz tydzien przed @, a w 7 tyg osiągnęła wartość 99 tyś, w obecnej ciąży w dniu okresu nawet test mi nie wyszedł pozytywny ,a beta w 5 tyg była 10 tyś. Także nie ma reguły
No mi lekarz powiedział co innego ze jak na samym początku wszystko wzrasta o 150% i więcej to jest to mocna ciąża .bo w skończonym 5tyg będę mieć tak jak w mojej pierwszej w 6 tyg im lepiej rozwija się na początku tym lepsze rokowania co nie oznacza ze taka ciążę tez mkzba stracić tak samo i w późniejszym czasie trwania tygodni. Ja jak na razie mam tak samo nadal ochota na marchewkę klucie delikatne jajników na przemian wiec mi się trochę pokrywaja objawy na pewno nie będą takie same ale już wiem że o tak było to znaczy ze ok jest . Ja poronilam zdrową ciążę przez lot samolotem naczynko pękło i zrobił się krwiak duży ja mam problemy z krwią mutacja w PAI heterozygocie musze brać acard wtedy tego nie wiedziałam dlatego pod wpływem ciśnienia naczynko pękło dość mocno bo krwiak miał 8cm !!! Krwawilam ciągiem 36 dni non stop