reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Słońce nie poddawaj, się zobacz Gabi2020 dziś byla na wizycie jej dzidzia ma 2mm a jest o 5 dni różnicy miedzy wami... moze lekarz do dupy albo sie zasugerował twoimi wcześniejszymi przeżyciami. Ja trzymam kciuki za to by bylo dobrze
Dokładnie zmijeczka. Kochana on mi dzis powiedział że ja mialam owu między 22 a 25 stycznia. Ze na pewno nie była wtedy kiedy powinna. Nie nastawiaj się choć wiem ze ciężko myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki i ściskam ❤️❤️MUSI BYĆ DOBRZE
@OnaZmijeczka

reklama
Cześć, mam takie pytanie. Czy to normalne jak kichnę czasem mnie w jajniku prawym bardzo zaboli. Czy czasem coś mi nie pęknie. Jak ewentualnie zaaragowac by tak nie bolało. Może pytanie głupie ale martwię się. Jestem przewrażliwiona po kilku stratach. Teraz trzymam kciuki by się udało.

Edit:

Ech, ja już nic nie rozumiem i totalnie oszalałam... 5+4 i mam napisane na usg GS 8.0mm a CRL 0.8mm, czyli jednak za mały? Ajj fizia z tym wszystkim można dostać:((

Chyba pomyliłam CRL z GS dziewczyny..

Matko dziewczyny, teraz to ja z tego wszystkiego zaczynam świrować... byłam na usg w 5+4 i CRL już było 8mm... więc, albo mam jakiegoś kolosa, albo też coś nie tak jak sobie z Wami porównuję... chociaż ginekolog powiedziała, że wielkość zarodka odpowiada wiekowi ciąży... ale serduszka jeszcze nie udało się usłyszeć..

Ja tez świruje, u mnie było serduszko a rozmiar 0,51 mm w 6t2d [emoji15]

Dziwczynypislay że tak. Ja przy kichanie nie mam. Ale czasami przy kaszlu także jak najbardziej normalne [emoji4]
Cześć, mam takie pytanie. Czy to normalne jak kichnę czasem mnie w jajniku prawym bardzo zaboli. Czy czasem coś mi nie pęknie. Jak ewentualnie zaaragowac by tak nie bolało. Może pytanie głupie ale martwię się. Jestem przewrażliwiona po kilku stratach. Teraz trzymam kciuki by się udało.

Ja tez świruje, u mnie było serduszko a rozmiar 0,51 mm w 6t2d [emoji15]
Ja myślę, że nie powinnysmy porównywać tych wymiarów aż tak bardzo miedzy sobą ,bo każdy dzidzius jest inny i w innym tepie się będzie rozwijał.tak samo jak nasze przyrosty i bety byly różne w tych samych dniach cyklu i tak jak nasze dzieci się urodza z różną masą urodzeniowa i długością ciała mimo że w tym samym tygodniu ciąży:-)
Grunt to mieć zaufanego lekarza i jego się słuchać.:-)

reklama
Do góry