Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O super. Nawet o niej nie słyszałam.Ja kupuje bez kofeiny. Ta mi w ogóle nie podeszła.
Ja piję normalna z ekspresu, na pewno filiżanka nie zaszkodziO super. Nawet o niej nie słyszałam.
Mi na razie kawa nie zbrzydła, ale już nie mam ochoty pić jej tak dużo jak kiedyś. Dwa kubeczki słabej mielonej z przegotowanym mlekiem w zupełności wystarczaJeżeli bardzo lubicie kawę, to kupcie kawę dla kobiet w ciąży. Oczywiście nie jest to smak prawdziwej kawy,ale ja ją pije 2x dziennie aby nie zmieniać swoich codziennych rytuałów
A dlaczego sie nie powinno?Laski pewnie weźmiecie mnie za szaloną i nie do końca normalną ale ja juz zamówiłam paczki pampersow i chusteczek i zaczynam robic zapasy... wiem, ze sie nie powinno ale patrzac na ceny to pozniej na raz wywalic tyle kasy to przy moich zarobkach w policji to szalu nie ma.. a na allegro znalazlam fajne ceny więc skorzystałam..
Ja to Ci zazdroszczę, że masz takie podejście, bo ja to pewnie zacznę cokolwiek kupować po połowie ciąży, ze strachu, że jeszcze nic nie wiadomo.. Ale super, jak masz tylko miejsce, to spokojnie sobie gromadz, bo tak jak mówisz, później to duże wydatki..Laski pewnie weźmiecie mnie za szaloną i nie do końca normalną ale ja juz zamówiłam paczki pampersow i chusteczek i zaczynam robic zapasy... wiem, ze sie nie powinno ale patrzac na ceny to pozniej na raz wywalic tyle kasy to przy moich zarobkach w policji to szalu nie ma.. a na allegro znalazlam fajne ceny więc skorzystałam..
Ja tam wcale nie uważam Cię za wariatkę. Wszystkie jesteśmy już mamusiami. To jest coś pięknego. Trzeba się z tego cieszyć. Po prostu niektóre wolą „przeczekać” ten niebezpieczny I trymestr, żeby później mniej cierpieć, jeśli coś się stanie. Mam trochę przez to taką blokadę przed planowaniem, zazdroszczę Ci, że Ty po prostu wiesz, że będzie dobrze (bo będzie!) i wszystko sobie planujeszLaski pewnie weźmiecie mnie za szaloną i nie do końca normalną ale ja juz zamówiłam paczki pampersow i chusteczek i zaczynam robic zapasy... wiem, ze sie nie powinno ale patrzac na ceny to pozniej na raz wywalic tyle kasy to przy moich zarobkach w policji to szalu nie ma.. a na allegro znalazlam fajne ceny więc skorzystałam..
Ja wstawiłam rosół i też w planach książka Dziś dokuczają mi plecy, więc będę leżeć plackiemMloda śpi, ide robic jej ciacha owsiane na przekąskę i sobie a potem książka. Jak wstanie to idziemy na zakupy