reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Co to jest wątek starczek?
To jakieś starsze forum z którego się to wzięło? [emoji848] Przewija się ta nazwa i nie wiem o co chodzi

Dziś idę do carefourra po prezent dla męża przed siłownia, mam nadzieję że będą tam jakieś takie pierdolki co mogą dobrze robić za prezent informacyjny :)

reklama
Czesc z nas jak byla na etapie starań byla na wątku staraczek - czyli osob starajacych sie :)
Co to jest wątek starczek?
To jakieś starsze forum z którego się to wzięło? [emoji848] Przewija się ta nazwa i nie wiem o co chodzi

Dziś idę do carefourra po prezent dla męża przed siłownia, mam nadzieję że będą tam jakieś takie pierdolki co mogą dobrze robić za prezent informacyjny :)

Czesc z nas jak byla na etapie starań byla na wątku staraczek - czyli osob starajacych sie :)
Ooo serio,
Kiedyś coś widziałam w sensie starania coś tam coś tam
Ale tego skrótu nie skojarzyłam, myślałam że to jakis protoplast tego forum

Dużo was tam było?
To fajnie już się znacie

Ja dolaczylam w grudniu 2019 roku, ale sa dziewczyny ktore sa na forum od lat :) w sumie taki etap przed :D caly czas ktos przychodzi i odchodzi dalej wiec ciezko powiedziec o konktetnych liczbach :)

Ooo serio,

Dużo was tam było?
To fajnie już się znacie

[emoji50] serio,

Dużo was tam było?
To fajnie już się znacie

Wątków na tym forum jest dużo. Wątków staraczkowych chyba z 10 także ciężko od razu skojarzyć kto z jakiego jest.

Edit każda kobieta starająca się o ciąże to staraczka [emoji4] no chyba ze się nie starasz i np tak wyszło. Niektóre kobiety są latami na wątkach

Ostatnia edycja:
Umylam okna, poodkurzalam, szafki pomylam, mloda zjadla zupe i idziemy do bawialni i do sklepu...poki mam sily i checi i wene i poki nie mam szalejacych hormonów i płaczu bez powodu :) ;)

U mnie w rodzinie raczej nie było. Moja mama nie ma ani jednego A urodziła 3 dzieci. Babcia 4 też nie ma ani jednego tak z A mam nadzieję że geny mi pomogą [emoji4]
Niestety rozstępy to kwestia genetyczna. Jak mają być to będą mimo miliona kremów, a jak nie ma ich być to i bez smarowania ich nie będzie. Mi wyszły w 39 tc

reklama
Oj tak ja generalnie zaczęłam się starac od 2016 roku. I ten wątek zmieniał nazwy aż w końcu zostałam sama i wątek opustoszał. Przeniosłam się na wątek o iui. Gdy i przyszła pora na in vitro przeniosłam się tam i rok byłam już tam.
Tak właśnie dlatego wiem że długo się starasz ja co prawda nie miałam odwagi dołączyć się do wątku ale przeczytałam wszystkie 4599 stron ehh

Do góry