reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

To jest Pyza - Brytyjczyk krótkowłosy kolor liliowy [emoji76] moja prawie 2letnia koteczka
Piękna kicia,
Też miałam liliowego tzn moi rodzice mieli ale już niestety zdechl
Teraz za to mamy niebieskiego super są te koty
Ale ja uwielbiam najbardziej te bezwłose sfinksy
IMG_20200210_114136.jpeg

reklama
Ja dalej zamulam, ide zjeść śniadanie w końcu ;) cos ogarne, najmlodsza spi, reszty nie ma, cisza, spokój. :)

Podziwiam was z tym późnym śniadaniem. Ja muszę zjeść od razu po wstaniu bo mnie kwas zalewa, a ze biorę jeszcze tabletkę na tarczyce na czczo to modle się żeby jej przez pół godziny nie zwrócić.... jak już coś zjem to mi przechodzą mdłości

Ja jestem przyzwyczajona do sniadan miedzy 12-14 [emoji14] z racji tego ze w pracy nie mam kiedy zjesc czesto :) a rano nie umiem jesc nawet chocbym wstala niemilosiernie glodna [emoji14] [emoji14] wlasnie pije cos na ksztalt kawy.... co kawy nie przypomina nic a nic.... taka lura ze szok mleko, woda i cukier praktycznie... [emoji23]
Podziwiam was z tym późnym śniadaniem. Ja muszę zjeść od razu po wstaniu bo mnie kwas zalewa, a ze biorę jeszcze tabletkę na tarczyce na czczo to modle się żeby jej przez pół godziny nie zwrócić.... jak już coś zjem to mi przechodzą mdłości

U mnie jeszcze nie ten etap, pewnie tydzien dwa i bede musiala zjesc cos jak tylko wstane...teraz juz czuje glod, ale nie mam jeszcze objawow ciąży jako takich, lekko bola piersi i zmeczenie, tylko tyle.

Ja jem 5/7 x w ciągu dnia. Z tym że moje porcje są bardzo małe i żebym zmieściła się w zapotrzebowaniu muszę częściej jeść. 1 posiłek jem o 7 i tak co 2-3h

To ja dziś jeszcze wlasciwie nie wstałam z łóżka, tzn. Na chwilę, mam dużo roboty, ale chyba idę się przespać, żeby szybciej zleciało do wizyty ;) Jutro będę nadrabiać ten dzień lenistwa :)

reklama
Śpij, spij :) od pazdziernika nie bedzie czasu na sen :) ja sie wygramolilam, wykapalam, zjadlam i sie zmeczylam [emoji23]
To ja dziś jeszcze wlasciwie nie wstałam z łóżka, tzn. Na chwilę, mam dużo roboty, ale chyba idę się przespać, żeby szybciej zleciało do wizyty ;) Jutro będę nadrabiać ten dzień lenistwa :)

Do góry