reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Mam propozycje może jeszcze umieścimy w tabelce naszej wiek i miejscowość w której mieszkamy?
M_8911
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze do tych kotelcików robie sos Tzatziki[emoji847] palce lizać aż sama bym zjadla
A uwierzcie mi że to jest ostatnia rzecz o jakiej myślę.
I tak się zastanawiam jak jej ładnie napisać żeby się odwalila.... O niczym tak nie marzę jak o potwierdzeniu ciąży i wypięciu się na nią [emoji39]
A tak po za tym to właśnie się obudzialam po drzemce [emoji28] tak emanuje leniem że moje psy i starsza córka padla obok mnie [emoji39]
Ja właśnie dostam wiadomości od Pani kierownik że przypomina że do końca dnia mam czas na wypełnienie planu.Ja daję jeszcze natkę pietruszki i zamiast kukurydzy bo nie jestem jej fanką daje np starte pieczarki na tarce [emoji7][emoji7][emoji7] Uwielbiam! Ale mnie ochota naszła [emoji7]
I tak się zastanawiam jak jej ładnie napisać żeby się odwalila.... O niczym tak nie marzę jak o potwierdzeniu ciąży i wypięciu się na nią [emoji39]
A tak po za tym to właśnie się obudzialam po drzemce [emoji28] tak emanuje leniem że moje psy i starsza córka padla obok mnie [emoji39]
Verona26
Ja chciałam męża do kina wyciągnąć albo coś Ale biedny padł [emoji23] Mi też oczy zaczęły się kleić [emoji848] Chyba sobie drzemkę zrobię [emoji4]
Ja jeszcze do tych kotelcików robie sos Tzatziki[emoji847] palce lizać aż sama bym zjadlaJa właśnie dostam wiadomości od Pani kierownik że przypomina że do końca dnia mam czas na wypełnienie planu.
Verona26
Jestem za [emoji4]
Mam propozycje może jeszcze umieścimy w tabelce naszej wiek i miejscowość w której mieszkamy?
Artemida90
Ja jeszcze do tych kotelcików robie sos Tzatziki[emoji847] palce lizać aż sama bym zjadlaJa właśnie dostam wiadomości od Pani kierownik że przypomina że do końca dnia mam czas na wypełnienie planu.
A mnie w ogóle spanie nie meczy, raczej wstaje tak jak wstawałam i w ciągu dnia bez drzemek
A mnie w ogóle spanie nie meczy, raczej wstaje tak jak wstawałam i w ciągu dnia bez drzemek
A ja to nawet wcześniej wstaje niż przed. Drzemek tez brak - z braku cZasu[emoji23]ale za to szybciej się kładę
Artemida90
A ja to nawet wcześniej wstaje niż przed. Drzemek tez brak - z braku cZasu[emoji23]ale za to szybciej się kładę
Ja budziłam się na początku w środku nocy. Albo po nocnej zmianie w ciągu dnia. Od jakiegoś czasu tzn od tygodnia kończę prace o 22 wiec spać idę koło północy albo o 1. Teraz mam poranne zmiany wiec pobudka o 4:40 zobaczymy moja wytrzymałość po pracy
Karolina*87
Dziewczyny jak chcecie do tabelki wiek i miejscowość to ja nie widze problemu mogę dopisać ale to jak juz chcecie.. czekam na info co i jak..
reklama
Karolina94
Wiek 25 miasto WładysławowoDziewczyny jak chcecie do tabelki wiek i miejscowość to ja nie widze problemu mogę dopisać ale to jak juz chcecie.. czekam na info co i jak..