Rudaa94
Fanka BB :)
To sie ciesze
Najwidoczniej jakiś konował...
Endo masz ładne [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najwidoczniej jakiś konował...
Endo masz ładne [emoji3526]
Dziewczyny nie nadążam nie bylo mnie pare godzin byłam na wrotkach z dzieciakami i żyje [emoji3] mało brakowało a bym orła wywinęła... co do tej bety dlatego ja się nie zdecydowałam na kolejne badanie bo uważam, że do końca nie jest to dla nas adekwatne z naszą wiedzą, a jak widać co niektórzy lekarze też z wiedzą kuleją. Proszę nie martwcie się bo to nam szkodzi.. pamiętajcie, że kiedyś nie bylo takich badań i było ok.. oczywiscie dziewczyny ktore mają problem z tarczycą muszą sie pilnować ale jak nie ma jakiś fizycznych wskazań to dajmy sobie na luz.
Kochana, beta powyżej 1200 już zwalnia i podwaja się co bodajże 96 godzin, więc wydaje mi się, że nie masz powodu do strachu..Odebrałam właśnie wyniki i przez 3 dni uroslo z 3265 do 6168. Kalkulator powiedział że przyrost jest nieprawidłowy. Co robić? Lekarz dopiero 11 lutego
Odebrałam właśnie wyniki i przez 3 dni uroslo z 3265 do 6168. Kalkulator powiedział że przyrost jest nieprawidłowy. Co robić? Lekarz dopiero 11 lutego
Dziewczyny nie nadążam nie bylo mnie pare godzin byłam na wrotkach z dzieciakami i żyje [emoji3] mało brakowało a bym orła wywinęła... co do tej bety dlatego ja się nie zdecydowałam na kolejne badanie bo uważam, że do końca nie jest to dla nas adekwatne z naszą wiedzą, a jak widać co niektórzy lekarze też z wiedzą kuleją. Proszę nie martwcie się bo to nam szkodzi.. pamiętajcie, że kiedyś nie bylo takich badań i było ok.. oczywiscie dziewczyny ktore mają problem z tarczycą muszą sie pilnować ale jak nie ma jakiś fizycznych wskazań to dajmy sobie na luz.
Tak myślę, że ciąża to nie choroba z umiarem można korzystać z życia...Ambitnie z tymi rolkami
Ooo zazdroszczę chciałabym tyle ważyćZważylam się xD 58.5. W zeszlym roku bylo 54. Upsssss