Verona26
Fanka BB :)
Kochana zadzwoń do lekarski zapytaj o ten przyrost ciekawe co Ci powie... I też myślę że szybsza wizyta napewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odebrałam właśnie wyniki i przez 3 dni uroslo z 3265 do 6168. Kalkulator powiedział że przyrost jest nieprawidłowy. Co robić? Lekarz dopiero 11 lutego
Ale pęcherzyk widać od bety 1000 przecież...Nawet pecherzyka nie widac. Zrobic test za tydzien i za 2 tygodnie od testu znow przyjsc
Ale pęcherzyk widać od bety 1000 przecież...
Ja też bym zadzwoniła do lekarza, troszkę za mało urosła
Najwidoczniej jakiś konował...A najlepiej dla mnie lekarz powiedzial ze przyrost slaby [emoji23]
39 wzroslo do 162
Ni przecież wszystko super! Czym Ty się przejmujesz?Ale u Ceibei jak szybko rośnie A u mnie tak słabo [emoji25]
Trochę się denerwuje!
Godziny wpisałaś?