reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Nie wiem . Przyjechalam i mam coraz wiekszy stres, ze koniecznie dzis. W sumie jak podalam roznice w becie to tylko uslyszalam ze mam do 15 przyjechac dzis. Z wynikami
Może być już maleńki maciupenki pęcherzyk widoczny [emoji6] A może nie być nic widać, ale lekarz prawdę Ci powie [emoji16]

Nawet ladowarki zapomnialam. Cholera...

Ja mam okropne mdłości dzisiaj. Nie mogę sobie poradzić [emoji58] Gotuję ogórkowa, który chyba nie zjem [emoji58]

WGL myślałam że tak wcześnie te mdłości to jakiś wymysł wyobraźni no ale niestety nie, muli okropnie i mega senna dzisiaj jestem. Bula kumpela z chrzesniakiem u mnie to nie mogłam dac rady al mi głos leciała [emoji4] Nadzieja taka że brzuch już dzisiaj mniej boli chyba bolał te 3 dni tak bardzo bo okres powinnam mieć [emoji4]

A ja z tego wszystkiego dowodu zapomnialam.. batteria mi pada... a w telefonie mam dowod w razie wu.
WGL myślałam że tak wcześnie te mdłości to jakiś wymysł wyobraźni no ale niestety nie, muli okropnie i mega senna dzisiaj jestem. Bula kumpela z chrzesniakiem u mnie to nie mogłam dac rady al mi głos leciała [emoji4] Nadzieja taka że brzuch już dzisiaj mniej boli chyba bolał te 3 dni tak bardzo bo okres powinnam mieć [emoji4]

reklama
Do góry