reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja nie wiem co się dzisiaj dzieje... WGL starałam ogórki na zupę stoją na blacie jakieś 5 m ode mnie A ja siedząc na kanapie czuje iść zapach i jest mi niezmiernie bleee.... [emoji32][emoji32][emoji2961][emoji2961]
Nic nie mów. Juz myślę że zwymiotuje i lece do łazienki i przechodzi. I tak od 11.

Ja nie wiem co się dzisiaj dzieje... WGL starałam ogórki na zupę stoją na blacie jakieś 5 m ode mnie A ja siedząc na kanapie czuje iść zapach i jest mi niezmiernie bleee.... [emoji32][emoji32][emoji2961][emoji2961]
Ja sie napilam helenki i zwrocilam. A jak napilam sie Kubusia to smakował mi kwasem. Myslalam ze się zepsuł ale mama posmakowala i mówi, ze normalnie smakuje.

Wiecie co ? Tylko mnie dobil ten lekarz... po cholere sciagal mnie zamiast powiedziec przez telefon ze przyjechac np za tydzien i wczesniej bete jeszcze zrobic czy cos.

No wlasnie... to samo mogl przez tel powiedziec. A teraz bedzie stres bo bete moge zrobic nawet zeby skontrolowac sobie dopiero we wtorek... a do wtorku teraz bede sie zamartwiac czy przyrasta czy nie...
Tez się dziwię. Przecież kazdy normalny gin wie ze na tym etapie nie bedzie nic widać.

reklama
Do góry