Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje pierwszeJa też w pracy [emoji23]
Ale też mnie brzuch boli i zasypiam. Jutro idę do rodzinnego żeby mi dał na tydzień l4. A w poniedziałek do ginekologa i już będę ciagła... marzę o tym żeby się położyć [emoji42][emoji42]
Cieszę się że nasza grupa tak się rozrasta.
A powiedzcie to wasze pierwsze dzieci?
Ja mam dwie córki, jestem po dwóch cc. Więc teraz pewnie też się tak skonczy[emoji4]
Gratulacje Kochana kolejne szczęście rośnie w brzuszkuWitam się i ja, dziś po południu wyszedł jasny plusik. Odstatnią @ miałam od 28 grudnia. Wiec wychodzi termin na 3 października.
Jestem Natalia i w marcu skończę 31 lat. Jestem z woj pomorskiego ale obecnie mieszkam w Szwecji.
W domu już mam Igorka z 17 września 2018, Karolka z 16 września 2008 i Ewelinkę z 4 października 2007.
Gratulacje Kochana kolejne szczęście rośnie w brzuszku ❣
dziekuje.
Marzyłam o tym by mieć 4 dzieci i jeśli wszystko będzie w porządku to w pazdzierniku to się spełni
Musi być dobrze, innej opcji nie ma będziesz miała swoją wymarzoną czworeczke
Tak nawet nie wiesz jak się cieszę. Modlę się tylko, aby wszystko poszło dobrze. Właśnie otrzymałam wynik bety:a ty oczekujesz pierwszego maleństwa?
Wspaniałe czasy przed tobą
Tak ❤ nawet nie wiesz jak się cieszę. Modlę się tylko, aby wszystko poszło dobrze. Właśnie otrzymałam wynik bety:
25.01 - 156
27.01 - 434
Rosnieeeee
Wooow, brawo!!! GratulacjeeeeHej wlasnie otrzymalam bete i chyba tu przycupne 4-5 dni do @ i blaaady cien Zobacz załącznik 1073257