Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Norma do 771 a ja mam 1000dużo przekroczony?
Hej babeczki,
muszę wyjść poszukać pieczywa a tak mi się nie chce.
Zwierzęta mnie obsiadły [emoji4]
Nastolatki jeszcze śpią.
Trudno się dziwić skoro grali do 02.00 w nocy [emoji35][emoji36]Zobacz załącznik 1092209Zobacz załącznik 1092211
Moja o 5:30 i już nie zasnęłaleniwe poranki u Was [emoji4] moj mlody obudził się dzisiaj o 6:30 i już nie zasnął a szkoda...
wczoraj dzieki leniwej niedzieli udało mi sie rozliczyć PIT.. dziś w planach ogarnąć dokumenty i fv.. i porzadki w ciuchach mlodego
mialabym już chęć przywieść mini ubranka i zrobić w nich porządek ale to musi jeszcze poczekać
leniwe poranki u Was [emoji4] moj mlody obudził się dzisiaj o 6:30 i już nie zasnął a szkoda...
wczoraj dzieki leniwej niedzieli udało mi sie rozliczyć PIT.. dziś w planach ogarnąć dokumenty i fv.. i porzadki w ciuchach mlodego
mialabym już chęć przywieść mini ubranka i zrobić w nich porządek ale to musi jeszcze poczekać
To nie ma tragedii. Ja bym zbadała jeszcze raz i zrobiła homocysteinę.Norma do 771 a ja mam 1000