A czemu nie lubisz z domu pracować?Dzisiaj robię pierwsze badania krwi w tej ciąży... W końcu
Potem do pracy i rozmowa żebym jednak mogła dojeżdżać. Oj ciężko będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu nie lubisz z domu pracować?Dzisiaj robię pierwsze badania krwi w tej ciąży... W końcu
Potem do pracy i rozmowa żebym jednak mogła dojeżdżać. Oj ciężko będzie
Ja nawet byłam wczoraj z koleżankami na pizzy wieczorem, nie dam się zwariować, nie robię zapasów i żyje normalnie.. Mam nadzieję, że tak pozostanie
Ja nawet byłam wczoraj z koleżankami na pizzy wieczorem, nie dam się zwariować, nie robię zapasów i żyje normalnie.. Mam nadzieję, że tak pozostanie
Mi sie nóż otwiera jak ludzie gromadzą się w markecie, stojąc w tłumie w kolejkach (siedlisko zarazków), rzucając na zapasy, ale to już moje zdanie.Sówka,
nie pochwalam. Mogłyście zamówić do domu...Kwarantanna sobie a ludzie sobie [emoji35] Nóż się w kieszeni otwiera. Serio.
A który masz tydzień?A co u mnie- cycki bolą, a raczej same bodawki są czułe ale nie jakoś bardzo. I mam wrażenie że dół brzucha mi urósł przedwczoaj byłam tak padnięta że o 20:30 już spałam odrzuciło mnie całkowicie od kawy i szynki