Rudaa94
Fanka BB :)
Przyniesc papier ? Wlosy podtrzymać? A nie... bo mnie pociagnie to wysylam pojemne ceramiczne ucho [emoji372]
Próbuje nie wymiotować xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbuje nie wymiotować xD
A wez nic nie mow. Nie jadlam nic od 14. Czuje jedzenie i mi sie cofa xDAż tak słabo u Ciebie? Mnie mulilo dzisiaj po tej chce którą odpalilam... teraz znów mnie korci papieros. Zwariować idzie[emoji2356]
Siedzę w lozku z miska xD w razie co zrobilam sobie koka xDPrzyniesc papier ? Wlosy podtrzymać? A nie... bo mnie pociagnie to wysylam pojemne ceramiczne ucho [emoji372]
Przyniesc papier ? Wlosy podtrzymać? A nie... bo mnie pociagnie to wysylam pojemne ceramiczne ucho [emoji372]
Siedzę w lozku z miska xD w razie co zrobilam sobie koka xD
No właśnie nie wymiotuje tylko mi się chce xDOby tylko jej to ucho wystarczyło [emoji23][emoji23][emoji23]
No właśnie nie wymiotuje tylko mi się chce xD
Dodatkowo bol podbrzusza. Wolałabym zwymiotować i koniec xD cos czuje ze szybko nie zasne xDMi się też dzisiaj chciało [emoji23][emoji23][emoji23] Na szczęście obylo się bez [emoji16][emoji23]
Zamien się xDBoze jak ja mam poki co dobrze ja mialam tylko jedna sytuacje kryzysowa dzis a tak to rewelka