Powiem Ci, że mimo pierwotnych niepokojów, jakoś dziwnie szybko leci mi ten czas, w sumie już minie 1/4 ciążyPiękna fotka, już dobrze widać kształt dzidziulka. Ja mam usg 19 i nie mogę się doczekać, a prenatalne 2 kwietnia.
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci, że mimo pierwotnych niepokojów, jakoś dziwnie szybko leci mi ten czas, w sumie już minie 1/4 ciążyPiękna fotka, już dobrze widać kształt dzidziulka. Ja mam usg 19 i nie mogę się doczekać, a prenatalne 2 kwietnia.
Po prenatalnych, to już nam w ogóle czas będzie uciekał przez palceAaaa jaki piękny człowieczek [emoji177][emoji177]
Mamy prenatalne blisko siebie, ja 26.03, też już nie mogę się doczekać.
Wiadomo, że to może się zdarzyć. Natomiast nie dotyczy to każdej kobiety i chyba w ciąży nie zastanawia się nad takimi rzeczami.
A ja wam powiem, ze mimo naturalnego porodu to nienwiem czy nie wolałbym cc tylko ze ezgeldu na to ze przezbto nabawilam sie problemow z trzymaniem moczu podczas wysiłku ze nie jest juz tak milo i ciasno sorki ze o tym pisze ale przez to mam czasami mega depreche a jak mi sie teraz pogorszy to sie chyba powiesze.. to sa te zajebiscie zle strony porodu naturalnego...
Dziewczyny mam pytanie techniczne kiedy zamykamy grupe ?
A gdzie planujesz urlop nas w Białymstoku? Ja też myślę o prywatnym porodzie
Ale pół h wszystkich etapów czy juz mówimy o ostatniej fazie partej?