@bleucoco póki pamietam chyba dobrze gdzie będziesz rodziła ??
Dawno się nie odzywałam [emoji57] pamietam ze w pierwszej ciąży non stop siedziałam na forum aktywna, teraz mając dziecko nie mam ani czasu ani sił co nadrobię to idę spać [emoji85][emoji23]
Co do porodu ja miałam SN z czego jestem mega dumna bez znieczulenia rodziłam na inflanckiej trafiłam na położna która była do rany przyłóż [emoji173]️ może i tym razem na nią trafie. I wspominam poród wspaniałe pamietam tyle ze non stop mówiłam do niemeza wtedy ze nie dam rady i tak w kółko ale jakoś się naprawdę zapomina momentalnie ten ból, nawet szycia nie czułam, ta druga faza trwała około 30 minut a po samym porodzie jak już położna zostawiła nasza trójkę sama to pamietam ze odrazu zaczęłam sprzątać po sobie i zaraz poszłam się myć i ogarnąć i byłam już cały czas na chodzie.
Dziewczyny powiedzcie mi czy mogę trochę poskakać na trampolinie z córka ? Czy to działa jakoś zle na wczesna ciąże? Wiem ze głupie ale młoda ciagle mnie prosi żebym z nią się wygłupiala a wczoraj rozłożyłam jej batut [emoji848]