Artemida90
Fanka BB :)
W sensie że robisz kurs pilota? Gratulacje ! Też zawsze chciałam nawet obok nas jest taka szkółka ale strasznie droga
Chyba jej chodziło o locie jako pasażer [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sensie że robisz kurs pilota? Gratulacje ! Też zawsze chciałam nawet obok nas jest taka szkółka ale strasznie droga
"indywidualny lot samolotem" hmmm obstawiała bym kurs jednak,Chyba jej chodziło o locie jako pasażer [emoji4]
Jestem po wizycie u gina. Mój płód się nie rozwija. Jest na etapie 6 tyg a powinien być 11. Mam powtórzyć co dwa dni betę i w sobotę okaże się czy jest o co walczyć. Jestem zalamana
Trzymaj sie dzielnie.Jestem po wizycie u gina. Mój płód się nie rozwija. Jest na etapie 6 tyg a powinien być 11. Mam powtórzyć co dwa dni betę i w sobotę okaże się czy jest o co walczyć. Jestem zalamana
Strasznie mi przykroJestem po wizycie u gina. Mój płód się nie rozwija. Jest na etapie 6 tyg a powinien być 11. Mam powtórzyć co dwa dni betę i w sobotę okaże się czy jest o co walczyć. Jestem zalamana
Nie ma ;(A serduszko jest?