PaulinaRP
Fanka BB :)
Jakbym czytała o sobie...To jest najgorsze. Czujesz się zmęczony i śpiący i nic. Spałam wczoraj między 13a16 i od tamtej pory nic.
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakbym czytała o sobie...To jest najgorsze. Czujesz się zmęczony i śpiący i nic. Spałam wczoraj między 13a16 i od tamtej pory nic.
A ja bym mogła spać i w dzień i w nocy! Z dwojga złego to chyba nadmierna senność jest wygodniejsza niż bezsenność ciążowaJakbym czytała o sobie...u mnie to samo..dlatego już nie zamierzam spac w ciągu dnia.
Jakbym czytała o sobie...u mnie to samo..dlatego już nie zamierzam spac w ciągu dnia.
A tak abstrahując totalnie to jak jutro się wszystko potwierdzi na wizycie zto będę informować rodziców. Pierwszy wnuk/wnuczka więc będzie ogień
![]()
U mnie wie moja rodzina, rodzinę męża informujemy za dwa tygodnieu mnie tez nikt nie wie ale nie wiem jak długo sie uda nie mówić.. wolałabym poczekać aż się dowiemy o co chodzi i czy będzie ok.. jedynie jest problem bo mąż musi zostać z małym jak ide na badania a on pracuje z teściem i co chwila wychodzi szybciej bo z małym do lekarza..