reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

A cena takiego testu to ?
Tak, dokładnie. To jest tylko prawdopodobieństwo. Dlatego tak bardzo myślałam o teście Nifty,który daje wynik ponad 99% i jest badaniem top of The top jeśli chodzi o badanie genetyczne. Dodatkowo pokazuje też inne choroby i patologie układu sercowo-naczyniowego.

reklama
hej jeszcze Was tu podczytuje bo jestescie skarbnicą wiedzy.. dziś zrobilam druga betę po 48h wyniki ze środy 103650,00 z dzisiaj 124012,00 mlU/ml. myślicie że jest jakas szansa czy ten przyrost jest za mały? ? [emoji22]
Mi się wydaje, że jest bardzo ok jak na ten etap, bo ponad 100tys to już musi zwalniać, bo jakby tak szalał w nieskończoność, to by skali zabrakło ;)

To niby test podwójny ale ja osobiscie nie mam wiedzy dotyczacej tego testu oraz cen dlatego drogie mamy i przyszłe mamy oświeccie mnie swoją wiedza na ten temat... nie daje pewnosci tylko okresla prawdopodobieństwo? O masakra to jak zobacze wynik i nawet jak będzie ok to ja bede rozkminiać na milion sposob czy jest ok
Niestety pappa wychodzi stosunkowo często zafałszowany, znam ludzi którzy mieli prawdopodobnienstwo 1:15000 a urodziło im się dzieciątko z zespołem Downa i to jeszcze lekarze, a u niektórych wychodzi np. 1:25 a dzieciątko jest zdrowe.. czasem po takim wyniku dziewczyny decydują się na amniopunkcje, a po amniopunkcji dochodzi do powikłań i poronienia, a okazuję się że dziecko było zdrowe.. Jeśli kogoś stać i chce mieć pewność to warto zrobić badania typu NIFTY itd, bo pappa to tylko prawdopodobnienstwo często niezgodne z rzeczywistością niestety..

Mogłabym zostać starostą na forum.
43 lata skończę w kwietniu [emoji41]

Bardzo mi ten moment życia odpowiadał. Miałam plany a tu zdarzyła się ciąża.
Wszystkie jesteście takie podekscytowane.
Ja kompletnie. Dziś pomyślałam, że potrzebuję wsparcia psychologa.
Mam wrażenie, że nie dam rady...
Ani fizycznie, ani psychicznie.
Czuję się jak g***o w przeręblu.
Nie mam siły, non stop migrena i mdłości. Nie mówiąc o kręgosłupie.
Sterta brudnych ubrań w łazience.
Chłopaki jedzą obiady z półproduktów albo wracając ze szkoły kupią kebsa czy coś innego.
Czuję się beznadziejnie, bezużyteczna i ohydna.
Nawet nie mam siły na kąpiel.
20190716_153732.jpeg

reklama
Ty masz 43 lata ? :o w życiu bym nie powiedziala :) pociesze sie ze czuje sie tak samo, maz juz je ktorys dzien mrozona pizze na obiad a corka pierogi :) Jestem z Toba :) do tego siedze w starej porwanej pizamie i w za duzej bluzie sprzed 8 lat z ciazy [emoji23]
Mogłabym zostać starostą na forum.
43 lata skończę w kwietniu [emoji41]

Bardzo mi ten moment życia odpowiadał. Miałam plany a tu zdarzyła się ciąża.
Wszystkie jesteście takie podekscytowane.
Ja kompletnie. Dziś pomyślałam, że potrzebuję wsparcia psychologa.
Mam wrażenie, że nie dam rady...
Ani fizycznie, ani psychicznie.
Czuję się jak g***o w przeręblu.
Nie mam siły, non stop migrena i mdłości. Nie mówiąc o kręgosłupie.
Sterta brudnych ubrań w łazience.
Chłopaki jedzą obiady z półproduktów albo wracając ze szkoły kupią kebsa czy coś innego.
Czuję się beznadziejnie, bezużyteczna i ohydna.
Nawet nie mam siły na kąpiel.
Zobacz załącznik 1086123

Do góry