reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Praca sie kochana nie przejmuj :* nie moga Cie zwolnic za to jak beda robic problemy to Ty po macierzynskim poszukasz sobie lepszej :) trzeba byc dobrej mysli, chociaz sie starac byc dobrej mysli mimo ze domyslam sie ze jest ciezko .
Ginekolog ma mi wystawić skierowanie do lekarza chorób zakaźnych, mam je odebrać w szpitalu o 20:00 i jutro z samego rana jechać do szpitala zakaźnego na diagnostykę toksoplazmozy... Dziś był mój 2 dzień pracy po L4 i znów mnie nie będzie. Oni mnie zwolnią w końcu. Tak, wiem że nie mogą, ale i tak niefajna sytuacja...

om 31.12 wiec niby skończony 8tydz.. ale cykle 28-34 dni ten był napewno ten dłuższy wiec mógłby być 7tc... ale serducho powinno już być..
Powinno to wiesz... Wiele rzeczy powinno być. Tak jak ja powinnam nie mieć toksoplazmozy u jutro nie jechać cała w stresie do szpitala. Czytałam wiele historii o braku (widocznego, bo to nie znaczy, że go nie ma!) serduszka aż do 8/10 tyg ciąży.

jutro zrobię betę jak będzie wysoka to pojde gdzieś jeszcze prywatnie [emoji53] będzie co ma być
Patrz ze moze byc tak byle jak jak u mnie, a u innego lekarza wyszlo wszystko prawidlowo. Ja na twoim miejscu bym zrobila raz bete zobaczyc czy jest wysoka. Bez przyrostow bo to bez sensu jest powyzej 1000 to przyrost bedzie wolniejszy i tym bardziej bedziesz sie denerwowac.

reklama
Mam pytanko do dziewczyn które biorą acard i heparyne.
Heparyne będę wbijać wieczorem o 20 a kiedy brać aspiryne (acard ) razem z ta heparyna można to tak mieszać czy rano brać aspiryne a wieczorem heparyne. Pomóżcie plisss dziś wbijam 1szy zastrzyk i mam stresa niesamowitego.
Dzwoniłam do mojego lekarza kazał brać clexane ze jest lepszy od neoparin choć droższy ale w składzie lepszy . Mam na ten miesiąc neoparin ale jak mi się skończą to będę brać clexane. O matko jak ja to wbije juz panikuje o matko 😷

Do góry