reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Praca sie kochana nie przejmuj :* nie moga Cie zwolnic za to jak beda robic problemy to Ty po macierzynskim poszukasz sobie lepszej :) trzeba byc dobrej mysli, chociaz sie starac byc dobrej mysli mimo ze domyslam sie ze jest ciezko .
Ginekolog ma mi wystawić skierowanie do lekarza chorób zakaźnych, mam je odebrać w szpitalu o 20:00 i jutro z samego rana jechać do szpitala zakaźnego na diagnostykę toksoplazmozy... Dziś był mój 2 dzień pracy po L4 i znów mnie nie będzie. Oni mnie zwolnią w końcu. Tak, wiem że nie mogą, ale i tak niefajna sytuacja...

om 31.12 wiec niby skończony 8tydz.. ale cykle 28-34 dni ten był napewno ten dłuższy wiec mógłby być 7tc... ale serducho powinno już być..
Powinno to wiesz... Wiele rzeczy powinno być. Tak jak ja powinnam nie mieć toksoplazmozy u jutro nie jechać cała w stresie do szpitala. Czytałam wiele historii o braku (widocznego, bo to nie znaczy, że go nie ma!) serduszka aż do 8/10 tyg ciąży.

jutro zrobię betę jak będzie wysoka to pojde gdzieś jeszcze prywatnie [emoji53] będzie co ma być
Patrz ze moze byc tak byle jak jak u mnie, a u innego lekarza wyszlo wszystko prawidlowo. Ja na twoim miejscu bym zrobila raz bete zobaczyc czy jest wysoka. Bez przyrostow bo to bez sensu jest powyzej 1000 to przyrost bedzie wolniejszy i tym bardziej bedziesz sie denerwowac.

reklama
Mam pytanko do dziewczyn które biorą acard i heparyne.
Heparyne będę wbijać wieczorem o 20 a kiedy brać aspiryne (acard ) razem z ta heparyna można to tak mieszać czy rano brać aspiryne a wieczorem heparyne. Pomóżcie plisss dziś wbijam 1szy zastrzyk i mam stresa niesamowitego.
Dzwoniłam do mojego lekarza kazał brać clexane ze jest lepszy od neoparin choć droższy ale w składzie lepszy . Mam na ten miesiąc neoparin ale jak mi się skończą to będę brać clexane. O matko jak ja to wbije juz panikuje o matko 😷

Do góry