reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja przeszukalam cała galerii 3 piętrowa, ale nigdzie nie było jegginsow. Znalazłam na samym końcu w hosue. Nie są jakiejś mega dobrej jakości Ale mają fajny wyższy stan i gumką A wyglądają jak jeansy. Dłuższy top albo jakoś koszula i elegancko! Ja wzięłam już rozmiar większe więc teraz z lekka są przyduzawe Ale już pewnie niedługo [emoji4]
Witam się dziś. Dopiero teraz. Czuję się jak kupa i wygladam jak jeszcze większa kupa. Pół dnia dziś spędziłam w galerii w poszukiwaniu spodni. W moje z wysokim stanem (ulubione) ledwo się dopinam. Byłam w każdym możliwym sklepie. Każdym! W akcie desperacji przymierzyłam nawet typowo ciążowe (oczywiście jeszcze za luźne). Skończyło się na dresach. Wziełam dwie pary. [emoji2356] No i kilka razy przywitałam się z muszlą w trakcie zakupów. Jak wróciłam do domu to mąż skomentował, że te spodnie to "takie nienw twoim stylu" nooo kuuur... Mam taki nastrój, że niech to szlag.

reklama
wogole witam sie z wami dzisiaj... wczoraj caly wieczór leżałam nic nie moglam zjeść tak mnie cofalo.. cala noc też nie przespana słabo mi było na maxa, dzisiaj rano wstałam i myslalam ze zemdleje.. uratowala mnie szklanka coli i wafel ryżowy..
dziewczyny co maja dzieci.. jak sobie radzicie z opieką nad maluchem przy takich mdłościach? mi w kuchni tak wszystko śmierdzi ze nawet sniadania nie moge zrobić [emoji22] wczoraj to bylam na skraju załamania tylko plakac mi sie chciało z niemocy..
Mdlosci nie mam 🤔 Ale z Zu pojawily sie dopiero ok 8tyg wiec czekam cierpliwie
😂

Ja to mysle jak jutro od 8-20 wytrzymac na zajeciach... z bolem glowy i helikopterkiem bedzie ciezko...

Czesc mamusie :)
Mam do was pytanko o testy na owulacje, nigdy ich nie robilam i mysle co i jak..konczy mi sie plamienie i teraz jak rozkminic kiedy owulacja? Sa jakies testy, ale jak i kiedy je stosować? Czytalam, ze niektore z was stosowały, podpowiedzcie :)

Gratulacje dla nowych mamusiek <3 rosnijcie wszystkie zdrowo.
Jakbys chciala mogę Ci przeslac na 4 cykle. Kupilam w styczniu bo chcialam ich uzywac a tu taka niespodzianka 😉

Moje forum sprzed 15 lat nadal funkcjonuje.
Od czasu do czasu spotykamy się w Warszawie [emoji4] Jesteśmy w stałym składzie. Kilka dziewczyn się wykruszyło. Niezła z tego telenowela mogłaby być: śluby, rozwody, choroby, zdrady, emigracja, itp...
Super! Ja mam taka grupe z października 2013 ♥️ Ale my juz na whatsappie działamy

Ja cały dzień w pracy a wy tyle napisałyście :O gratuluję wszystkich serduszek i trzymam kciuki za wszystkie niepewne!!!! Ja mam huśtawkę, jeden dzień się czuje tragicznie, kolejny spoko. Chodzę non stop głodna, a dziś jak wracałam z pracy do dzwoniłam do męża że ma mi koniecznie zrobić tosty z serem i keczupem których nie jadłam że 2 lata [emoji23] były pyszne! A jak którąś też boli żołądek to polecam pić napar z siemienia lnianego - mi bardzo pomógł. Trzymajcie się dziewczyny mocno! Ja was czytam, jestem z wami duchem ale nie mam czasu być tak aktywna :(

reklama
Ja przeszukalam cała galerii 3 piętrowa, ale nigdzie nie było jegginsow. Znalazłam na samym końcu w hosue. Nie są jakiejś mega dobrej jakości Ale mają fajny wyższy stan i gumką A wyglądają jak jeansy. Dłuższy top albo jakoś koszula i elegancko! Ja wzięłam już rozmiar większe więc teraz z lekka są przyduzawe Ale już pewnie niedługo [emoji4]
Kurczę a ja w zwykłych ocieplanych legginsach codziennie, zupełnie zapomniałam, że jeszcze jegginsy istnieją! :)

Do góry