reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
To trochę mi to rozjasnilas. Mam nadzieję że tak będzie. Bo u mnie OM 01.01 pozytywny test owu 14dc rano i wieczorem więc w sumie owu mogła być 16 dc A zapłodnienia 17. Tyle że u mnie już 24dc było zagniezdzenie ho czułam A 25dc cień kreski. 26 beta bardzo niska 13.26, ale pozytywna. Więc w sumie nie wiem jaki długi miał być ten cykl...[emoji848][emoji848]
Ja wg OM powinnam być 7+4,A wg usg jestem 6+6,czyli jakby 5 dni różnicy. Usg liczy z cykli 28 dniowych i gdy owulacja jest 14 dnia, ja mam cykle 30 dniowe i owulacje miałam 16 dnia (wiem,bo mierze temp). To już jest nie 5,a 3 dni różnicy. Dodatkowo do zapłodnienia moglo dojść 17 dnia,a nie 16 w dzień owulacji. Więc różnica znowu by się zmniejszyła o 1dzien. Mam nadzieję, że tak właśnie jest [emoji6]

To trochę mi to rozjasnilas. Mam nadzieję że tak będzie. Bo u mnie OM 01.01 pozytywny test owu 14dc rano i wieczorem więc w sumie owu mogła być 16 dc A zapłodnienia 17. Tyle że u mnie już 24dc było zagniezdzenie ho czułam A 25dc cień kreski. 26 beta bardzo niska 13.26, ale pozytywna. Więc w sumie nie wiem jaki długi miał być ten cykl...[emoji848][emoji848]
Ja W dzień spodziewanej miesiączki miałam ledwo widoczny cień drugiej kreski. A 5 dni przed spodziewanym okresem,robilam bete ponieważ szliśmy na imprezke, wiec chcialam mieć pewność 😉 to wyszło,że nie jestem w ciąży. Ja też mam jazdę czy oby na pewno jest ok. Śmieje się, że już w wariatkowie mi prześcieradła prasują 😂

To daj im znać że dla mnie niech też wyprasuja [emoji23][emoji23][emoji23]położę się tam z Tobą... To ja już teraz nic nie kumam jak to jest... mam tylko nadzieję że na następnej wizycie się wyrówna [emoji4]
Ja W dzień spodziewanej miesiączki miałam ledwo widoczny cień drugiej kreski. A 5 dni przed spodziewanym okresem,robilam bete ponieważ szliśmy na imprezke, wiec chcialam mieć pewność [emoji6] to wyszło,że nie jestem w ciąży. Ja też mam jazdę czy oby na pewno jest ok. Śmieje się, że już w wariatkowie mi prześcieradła prasują [emoji23]

reklama
Też się czuję do bani.
Stoję źle, leżę źle. Nie jem, mdłości. Jem, mdłości. Otwieram lodówkę i mi się cofa.
W nocy bezsenność i skurcze nóg.
Dnie przesypiam.
Do tego kręgosłup lędźwiowy się odzywa. Nie wiem jak dotrwam do października, serio.
Ciąża po 40 to hardcore [emoji849]
Z chłopcami miałam totalny luz. Zero dolegliwości. Chodziłam do pracy. W ciąży z drugim synem pracowałam do dnia przed porodem.

Do góry