reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziekuje I wzajemnie 🤗Ja o 11.20 ale ja pewnie od 6 juz bede gotowa by jechać na to usg 😁 Tak czekamy. Nie ma innego wyjścia..ale we dwie jakoś raźniej. Jedna bedzie trzymac kciuki za drugą. Zobaczymy dwa piękne serducha! 💕
Oby . Ja tez mam 32 lata 2straty na koncie 12tc i biochemiczna. To moja 3cia ciąża i 1sze dziecko jak się uda . Staraliśmy się 2lata . Oby było ok . No to czekamy razem jeszcze 2tyg i 2dni 😍😍😍 ja mam w ta niedziele jeszcze prywatnie bo mam polipy dwa w endometrium i idę je sprawdzić u mnie 4+3 dzisiaj a dowiedziałam się o ciąży ponad tydzień temu test wyszedł ładny pozytywny juz w 9dpo bardzo szybko i dlatego jestem troszku spokojniejsza bo testowalam codziennie i ładny przyrost jest ja mieszkam w UK i tu bety nie robią tylko po poronieniu czy prawidłowo spada .

Oby . Ja tez mam 32 lata 2straty na koncie 12tc i biochemiczna. To moja 3cia ciąża i 1sze dziecko jak się uda . Staraliśmy się 2lata . Oby było ok . No to czekamy razem jeszcze 2tyg i 2dni 😍😍😍 ja mam w ta niedziele jeszcze prywatnie bo mam polipy dwa w endometrium i idę je sprawdzić u mnie 4+3 dzisiaj a dowiedziałam się o ciąży ponad tydzień temu test wyszedł ładny pozytywny juz w 9dpo bardzo szybko i dlatego jestem troszku spokojniejsza bo testowalam codziennie i ładny przyrost jest ja mieszkam w UK i tu bety nie robią tylko po poronieniu czy prawidłowo spada .
Teraz Bedzie dobrze 🤗 ja tez po przejściach I bez dzieciaczkow staramy sie juz od 5lat naturalnie a od 1.5 roku in vitro . Takze obierzmy Motto: Damy rade I nasze malenstwa urodza sie sliczne cale I zdrowe!

No ja liczę na to że się wyrówna bo coś mi tu niepasuje [emoji848][emoji848][emoji848]
Ja wg OM powinnam być 7+4,A wg usg jestem 6+6,czyli jakby 5 dni różnicy. Usg liczy z cykli 28 dniowych i gdy owulacja jest 14 dnia, ja mam cykle 30 dniowe i owulacje miałam 16 dnia (wiem,bo mierze temp). To już jest nie 5,a 3 dni różnicy. Dodatkowo do zapłodnienia moglo dojść 17 dnia,a nie 16 w dzień owulacji. Więc różnica znowu by się zmniejszyła o 1dzien. Mam nadzieję, że tak właśnie jest 😉

Ja wg OM powinnam być 7+4,A wg usg jestem 6+6,czyli jakby 5 dni różnicy. Usg liczy z cykli 28 dniowych i gdy owulacja jest 14 dnia, ja mam cykle 30 dniowe i owulacje miałam 16 dnia (wiem,bo mierze temp). To już jest nie 5,a 3 dni różnicy. Dodatkowo do zapłodnienia moglo dojść 17 dnia,a nie 16 w dzień owulacji. Więc różnica znowu by się zmniejszyła o 1dzien. Mam nadzieję, że tak właśnie jest [emoji6]
Aaa to ja nie wiedziałam że z cykli 28. Ja mam krótkie 25/6 to pewnie dlatego te 4 dni więcej mam . Całe życie człowiek się uczy.

reklama
Do góry