reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
.
Witajcie dziewczynki 🤗Dołączam do oczekujących październikowych mam...Jestem w 6tyg ciąży po in vitro. Usg serduszkowe 9marca.bo wczoraj nie bylo jeszcze go widać niestety😕
32 lata z Rzeszowa.
Chyba jako jedyna co? Czy są tu jeszcze dziewuszki z tych okolic ?
Gratulacje . Tez mam wizytę 9go marca i tez serduszkowa ❤ oby było ja mam o 8:30 rano a ty ? No to razem czekamy

No ja liczę na to że się wyrówna bo coś mi tu niepasuje [emoji848][emoji848][emoji848]
10.02 byłam i był 5 tydzień na usg było już serduszko itd ale aplikacja mi pokazywała 6 wiec ponad tydzień 11 dni później już mamy 7t5d wiec się wyrównało już[emoji16]

Ja jakbym takie coś do chaty przyniosła to mój by mi powiedzial ze jestem jakas chyba psychiczną [emoji16][emoji16] On bardzo nie lubi jak ktoś wariuje na jakimś punkcie [emoji23][emoji2356]
To są horrory, w poprzedniej ciąży pamiętam, że dziewczyny to kupowały, a jak nie mogły znaleźć serduszka, to pędem na IP, no i oczywiście wszystko było ok.. w większości mężowie im to pozabierali, albo powyrzucali [emoji23][emoji85]

reklama
.

Gratulacje . Tez mam wizytę 9go marca i tez serduszkowa ❤ oby było ja mam o 8:30 rano a ty ? No to razem czekamy
Dziekuje I wzajemnie 🤗Ja o 11.20 ale ja pewnie od 6 juz bede gotowa by jechać na to usg 😁 Tak czekamy. Nie ma innego wyjścia..ale we dwie jakoś raźniej. Jedna bedzie trzymac kciuki za drugą. Zobaczymy dwa piękne serducha! 💕

Do góry