tosienka88
Fanka BB :)
To pewnie z normalnego l4 przejdziesz odrazu na ciazowe?Mialam wypadek w pracy. Poslizgnelam sie i kolano sie wygielo .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie z normalnego l4 przejdziesz odrazu na ciazowe?Mialam wypadek w pracy. Poslizgnelam sie i kolano sie wygielo .
Ja nasiuralam tylko dlatego ze cos podejrzewalam a mialam ten pęcherz przeziebiony. Uwazam ze lepiej dowiedziec sie np w 7-8 tyg niz jak teraz w 4...
To pewnie z normalnego l4 przejdziesz odrazu na ciazowe?
To moE ze lepiej w domu. Chociaz w pracy szybciej by Ci czas zlecial. Ja chyba jak urodze to będę z dzidziusiem do pracy jezdzila, zatesknie sie za moimi dziewczynamiNie wiem. Wrocilabym do pracy bo calymi dniami tylko psem siedze ktory spi [emoji14] dobrze ze polaczenia teraz darmowe to zawsze ktos zadzwoni pogadac a to czasem do mamy sobie skocze posiedziec z kims i to tak juz leci. Ale wiem ze jak pojde do pracy to znow bedzie gehenna, placz i stres...
Jutro tez nie bede miala czasu na myslenie bo rano do rodzinnej po jakies skierowanie na wyniki(moze za malo mineralow dlatego mnie ta glowa tak boli), do pracy po PIT, bo $$potrzebna, pozniej do gina, do mamy bo obok mieszka na herbatke i dzien z glowy.To moE ze lepiej w domu. Chociaz w pracy szybciej by Ci czas zlecial. Ja chyba jak urodze to będę z dzidziusiem do pracy jezdzila, zatesknie sie za moimi dziewczynami [emoji23]
Dlatego fajnie jest sie nie spodziewac Ja stracilam nadzieje kiedy zachorowalam i po 2 miesiacach od operacji czekala mnie niespodzianka-chyba wlasnie w 8tyg sie dowiedzialam - 12.03.2013, okresu nie mialam od 15.01.mialam mdlosci ale o ciazy nie pomyslalam tak bardzo uwierzylam w moja niepłodnośćTo na pewno. Ale malo jest takich cierpliwych
To mój ostatni test na pamiątkę. Schowany z jestem syna. Zobacz załącznik 1081517
Kreska pojawiła się od razu po połączeniu z moczem.
Eee to tylko testyjakies dziwne te testy to mój z dzisiaj 44 dzień cyklu myślałam ze te kreski będą grubsze..Zobacz załącznik 1081546
Dlatego fajnie jest sie nie spodziewac [emoji16] Ja stracilam nadzieje kiedy zachorowalam i po 2 miesiacach od operacji czekala mnie niespodzianka-chyba wlasnie w 8tyg sie dowiedzialam - 12.03.2013, okresu nie mialam od 15.01.mialam mdlosci ale o ciazy nie pomyslalam tak bardzo uwierzylam w moja niepłodność [emoji23][emoji23]