reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Naprawdę nie musisz czekać do wtorku z tą betą. Chyba, że wolisz. Są laboratoria 24/h (nie wiem jak w Gliwicach, ale w Katowicach jest takie, które w dni wolne nawet po 1 godz. będzie mieć gotowy wynik, który sprawdzisz sobie na necie). Pisałam o tym wcześniej, ale jakoś nie zareagowałaś. Nie rozumiem dlaczego powiedziano Ci, żeby czekać do wtorku... Ja bym chyba oszalała z tak długim czekaniem....
Otóż to.
Też bym poszła dzisiaj lub jutro. Jak to okres to już jest mniejsza.

reklama
Miłej niedzieli dziewczyny:-)

Ja miałam dzisiaj taki dziwny sen,smutny ale taki śmieszny jednocześnie- miałam usg i doktorka mówi że chyba puste jajo (zawsze tak mam że jak cos przezywam-tak jak tutaj pojawil się ten temat,to często mi się śni potem) i mi pokazuje na ekranie w jaju plemnika i komórke i mówi że są tam ale nie mogą się polaczyc😂😂

@Sabi32 trzymam za Ciebie kciuki😘
Ja na twoim miejscu zrobiłbym bete już jutro.

Miłej niedzieli dziewczyny:-)

Ja miałam dzisiaj taki dziwny sen,smutny ale taki śmieszny jednocześnie- miałam usg i doktorka mówi że chyba puste jajo (zawsze tak mam że jak cos przezywam-tak jak tutaj pojawil się ten temat,to często mi się śni potem) i mi pokazuje na ekranie w jaju plemnika i komórke i mówi że są tam ale nie mogą się polaczyc😂😂

@Sabi32 trzymam za Ciebie kciuki😘
Ja na twoim miejscu zrobiłbym bete już jutro.
Tez o tym myslalam...bo w sumie jak ma byc przyrost, to jakis bedzie, a jak cos poszlo nie tak to bedzie spadek...nie znam sie totalnie na becie bo nie robilam w sumie nigdy.

Otóż to.
Też bym poszła dzisiaj lub jutro. Jak to okres to już jest mniejsza.
Kurcze nie widzialam wczesniej tych wpisow, świruja mi powiadomienia, generalnie kazal czekac te przepisowe 48 godz ...zeby wiedziec ze ten przyrost jest prawidlowy czyli te 100 proc, ale chyba jutro zrobię, bo zwariuje.

Kurcze nie widzialam wczesniej tych wpisow, świruja mi powiadomienia, generalnie kazal czekac te przepisowe 48 godz ...zeby wiedziec ze ten przyrost jest prawidlowy czyli te 100 proc, ale chyba jutro zrobię, bo zwariuje.
Prawidlowy przyrost po 48 godz to 66 %
Myślę że jutro już byloby wszystko jasne.We wczesnej ciąży beta też szybko i dużo przyrasta ,potem zwalnia.

Ja 3.01 pod wieczór zaczęłam ronić ciążę biochemiczną. Trafiłam do szpitala, bo jeszcze nie wiedziałam co i jak, a w każdej ciąży plamilam, nawet w tej prawidłowej. Rano 4.01 zrobiono mi betę - wyszła już 4 🤦🏻‍♀️ I chciano zostawić, by następnego dnia rano znów ją sprawdzić. Wypisałam się na własne żądanie i następnego dnia zrobiłam betę właśnie w Kato (była niedziela). Wyszła już 0,1...

Ja 3.01 pod wieczór zaczęłam ronić ciążę biochemiczną. Trafiłam do szpitala, bo jeszcze nie wiedziałam co i jak, a w każdej ciąży plamilam, nawet w tej prawidłowej. Rano 4.01 zrobiono mi betę - wyszła już 4 🤦🏻‍♀️ I chciano zostawić, by następnego dnia rano znów ją sprawdzić. Wypisałam się na własne żądanie i następnego dnia zrobiłam betę właśnie w Kato (była niedziela). Wyszła już 0,1...
Hmmm no ja zaczęłam wczoraj krwawic w nocy, wuec teoretycznie o 18 tez chyba powinna byc nizsza...ech metlik w glowie mam, ale racja jutro przeciez byloby wszystko jasne, caly czas cos tam krwawie, wiec beta jutro bylaby nizsza jak cos nie tak. Ide jutro, bede może spokojniejsza

Hmmm no ja zaczęłam wczoraj krwawic w nocy, wuec teoretycznie o 18 tez chyba powinna byc nizsza...ech metlik w glowie mam, ale racja jutro przeciez byloby wszystko jasne, caly czas cos tam krwawie, wiec beta jutro bylaby nizsza jak cos nie tak. Ide jutro, bede może spokojniejsza
Możesz iść nawet dziś. Beta też będzie mniejsza, jeśli jest coś nie tak...

reklama
Do góry