Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę o Tobie bardzo ciepło, jesteś bardzo dzielna!!! 3mam kciukiZa mnieto tez kciuki trzymajcie, moze jest jakia cien szansy, ze ta beta przyrosnie..ale coraz mniej w to wierze.
Ech,czasem tak się dzieje.Za mnieto tez kciuki trzymajcie, moze jest jakia cien szansy, ze ta beta przyrosnie..ale coraz mniej w to wierze.
Mocno przytulam.Przykro mi bedzie się z Wami rozstawać gdybym chociaz nie krwawila, a tak mam wrazenie, ze jest jak sugerował lekarz, ze to moze byc taka spozniona miesiaczka i sie oczyszczam
Oczywiście,że lepiej zacząć pozytywnie,Ale nie zawsze się da.Pierwsze zwroty za płoty... Nie polecam tak rozpoczynać niedzieli. Miłego dnia dziewczyny [emoji2]
Naprawdę nie musisz czekać do wtorku z tą betą. Chyba, że wolisz. Są laboratoria 24/h (nie wiem jak w Gliwicach, ale w Katowicach jest takie, które w dni wolne nawet po 1 godz. będzie mieć gotowy wynik, który sprawdzisz sobie na necie). Pisałam o tym wcześniej, ale jakoś nie zareagowałaś. Nie rozumiem dlaczego powiedziano Ci, żeby czekać do wtorku... Ja bym chyba oszalała z tak długim czekaniem....Przykro mi bedzie się z Wami rozstawać gdybym chociaz nie krwawila, a tak mam wrazenie, ze jest jak sugerował lekarz, ze to moze byc taka spozniona miesiaczka i sie oczyszczam
Jestem, jestem, żyje i mam się dobrze jakoś mniej mnie tutaj, bo co dzień bardziej zajęta. Miło mi bardzo, że pamiętacieA gdzie to sie @Hawaika podziała? Halo, halo !!!
[emoji178][emoji178]Jestem, jestem, żyje i mam się dobrze [emoji4][emoji8] jakoś mniej mnie tutaj, bo co dzień bardziej zajęta. Miło mi bardzo, że pamiętacie [emoji3589][emoji8]