Z ciebie jest dobry czarodziej każda co się zakręci kolo ciebie zaciazona jak ty to robisz ? jakieś czary rzucasz każdej co napisalas wcinaj ogorkowa każda jest prawie w ciąży jak? ale ze ja po tylu miediacach . Ja jednak blisko ciebie się musze trzymać do samego końca bo ty mi szczęście przynosiszOczywiście że tak będzie!!! Już Ci pisałam że tak będzie napewno!!! [emoji4][emoji173]
reklama
Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Ooo wow! Ale super! Ja mam wizytę w piątek i będę kończyć wtedy 6 tydzień akurat więc liczę że u mnie też już będzie widać serduszko już nie mogę się doczekaćU mnie dziś na usg uwidoczniono bijące serduszko ❤ wiek ciąży z usg 6+1 , a wg OM 6+3, następna wizyta 28.02.20
Karolina94
Ja dzisiaj na wizycie u endo modlilam sie, zeby nie wymiotować. Weszłam do niego i zapomniałam ze sprawdza tarczyce, wiec maca po szyi. W myslach miałam tylko "panie, pan mnie pusci bo zaraz obrzygam". Ale sie udalo bez wpadki. W ogole byłam jak zombie. Wizyta na 9 a ja do 5 rano nad muszla siedzialam i wymiotowalam. Padlam w koncu ze zmęczenia. Obudziłam się A tu dalej to samo. Od 3 dni jem tylko wafle ryzowe. Nic więcej. Nie pomaga nic na mdłości. Ani imbir, ani woda z cytryną, ani cola, ani te tabletki z apteki. Narzekalam tydzień temu, ze mam mdłości? Nie wiedzialam co mówię xDMój wrócił z pracy, śpi. Jeszcze ma stan podgoraczkowy. A ja leżę przed tv i okropnie mnie nadal muli, bleee... chyba muszę podjechać do pracy po PITa Ale nie wiem czy tam nie zwymiotuje na nich! [emoji4][emoji23][emoji23]
Oooo wróciłaś do nas i widać, że ciąża się rozwija jak trzebaJa dzisiaj na wizycie u endo modlilam sie, zeby nie wymiotować. Weszłam do niego i zapomniałam ze sprawdza tarczyce, wiec maca po szyi. W myslach miałam tylko "panie, pan mnie pusci bo zaraz obrzygam". Ale sie udalo bez wpadki. W ogole byłam jak zombie. Wizyta na 9 a ja do 5 rano nad muszla siedzialam i wymiotowalam. Padlam w koncu ze zmęczenia. Obudziłam się A tu dalej to samo. Od 3 dni jem tylko wafle ryzowe. Nic więcej. Nie pomaga nic na mdłości. Ani imbir, ani woda z cytryną, ani cola, ani te tabletki z apteki. Narzekalam tydzień temu, ze mam mdłości? Nie wiedzialam co mówię xD
Verona26
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Dziwne Ale coś w tym jest. Na serio. Wzzystki3 po te się że mną śmiały z tej ogorkowej zaciazyly. Nie jadly A ja miałam tylko ochotę [emoji23][emoji23][emoji23] trzymaj się, trzymaj bo ja na serio jestem jakąś czarownica [emoji23][emoji23]
Z ciebie jest dobry czarodziej każda co się zakręci kolo ciebie zaciazona jak ty to robisz ? jakieś czary rzucasz każdej co napisalas wcinaj ogorkowa każda jest prawie w ciąży [emoji848]jak? ale ze ja po tylu miediacach . Ja jednak blisko ciebie się musze trzymać do samego końca bo ty mi szczęście przynosisz
Verona26
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] widzisz... Ale wiesz co znaczy że są mdłości i wymioty? Tzn że dzidziuś się rozwija i rośnie [emoji173][emoji173] Ja przez dzisiejsze mdłości dopiero uwierzyłam że w ciąży jestem [emoji7][emoji173]
Ja dzisiaj na wizycie u endo modlilam sie, zeby nie wymiotować. Weszłam do niego i zapomniałam ze sprawdza tarczyce, wiec maca po szyi. W myslach miałam tylko "panie, pan mnie pusci bo zaraz obrzygam". Ale sie udalo bez wpadki. W ogole byłam jak zombie. Wizyta na 9 a ja do 5 rano nad muszla siedzialam i wymiotowalam. Padlam w koncu ze zmęczenia. Obudziłam się A tu dalej to samo. Od 3 dni jem tylko wafle ryzowe. Nic więcej. Nie pomaga nic na mdłości. Ani imbir, ani woda z cytryną, ani cola, ani te tabletki z apteki. Narzekalam tydzień temu, ze mam mdłości? Nie wiedzialam co mówię xD
Karolina94
Plamienia ustały w sumie. Ale nadal leze. Czekam do wizyty w nastepny piątek.Oooo wróciłaś do nas i widać, że ciąża się rozwija jak trzeba
Karolina94
Mdlosci to pół biedy. Próbuj wymiotować niczym xD tylko sie dusisz, lzy lecą, slinisz sie i koniec. I zaraz powtorka. Od 3 dni chodze głodna xDHahaha [emoji23][emoji23][emoji23] widzisz... Ale wiesz co znaczy że są mdłości i wymioty? Tzn że dzidziuś się rozwija i rośnie [emoji173][emoji173] Ja przez dzisiejsze mdłości dopiero uwierzyłam że w ciąży jestem [emoji7][emoji173]
Rudaa94
Halo halo powrocilam witam Anię wrocilam i sie wkurwilam. Mama narobila nalesnikow, a oni co ? Nawet ich nie zlozyli i nie jedli tylko sobie tosty zrobili... a mloda bez obiadu... pieknie kurde. A teraz sobie leza i film ogladaja. Fakt kwiatki dostalam. Ale nie zmiebia to faktu ze pojechalam i im przywiozlam a moja mama zrobila zeby nie musieli myslec co na obiad zrobic... ja prdl
reklama
Verona26
O matko... Wez mi nie mów WGL [emoji23][emoji23]
Mdlosci to pół biedy. Próbuj wymiotować niczym xD tylko sie dusisz, lzy lecą, slinisz sie i koniec. I zaraz powtorka. Od 3 dni chodze głodna xD