reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja jem kaszankę [emoji848][emoji848]
bleucoco
A ja nie mam apetytu Na nicJa jem kaszankę [emoji848][emoji848]
Mama2012/2020/2022
Ja to mogłabym jeść cały czas. MasakraA ja nie mam apetytu Na nic
Matka. Wariatka
Kurde prawie codziennie ktoś tu pisze, że jednak coś jest nie tak, że są jakieś plamienia, poronienia, ciąża się nie rozwija... I zdałam sobie właśnie sprawę jak było mi dziś źle bo kręciło mi się w głowie, czułam się mega słaba i rozbolała mnie głowa. Leżałam od 13-16 i "umierałam" a teraz zdałam sobie sprawe, że tak naprawdę powinnam być wdzięczna za to, że mogę to odczuwać. Że nie krwawie, że beta rośnie, że wszystko jest najprawdopodobniej ok... A ja marudzę bo mi słabo... Tak mi przykro za każdą kobietę która traci swoje maleństwo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny. Bardzo bardzo mi przykro
bleucoco
I w tę i we w tę niedobrze, ale to niestety normalkaJa to mogłabym jeść cały czas. Masakra
Mama2012/2020/2022
DokładnieI w tę i we w tę niedobrze, ale to niestety normalka [emoji23]
Już widzę duże różnice w ciąży. W 1 całkiem inaczej.
Co do jedzenia to się pilnuje.
bleucoco
Tulę Cie mocno. Widzę, że też już u Ciebie hormony biorą gorę. Ja właśnie leżę i płaczę na serialu Ciekawa jestem jak będę wyć u gine dziś. Jak debil na bank. Ja nie narzekam na złe samopoczucie. Jestem ogromnie wdzięczna za to co mam i na pewno będzie dobrze. Musi być. Trzymaj się mocno i też myśl pozytywnieKurde prawie codziennie ktoś tu pisze, że jednak coś jest nie tak, że są jakieś plamienia, poronienia, ciąża się nie rozwija... I zdałam sobie właśnie sprawę jak było mi dziś źle bo kręciło mi się w głowie, czułam się mega słaba i rozbolała mnie głowa. Leżałam od 13-16 i "umierałam" a teraz zdałam sobie sprawe, że tak naprawdę powinnam być wdzięczna za to, że mogę to odczuwać. Że nie krwawie, że beta rośnie, że wszystko jest najprawdopodobniej ok... A ja marudzę bo mi słabo... Tak mi przykro za każdą kobietę która traci swoje maleństwo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny. Bardzo bardzo mi przykro
bleucoco
To moja 1, więc nie mam na razie porównania Dziś powiem położnej o tym braku apetytu, pewnie będzie się nawet pytać, ale no staram się jeść przynajmniej 3 posiłki dziennie. Powinnam jeszcze jakieś owoce i warzywa podjadać w międzyczasie.Dokładnie
Już widzę duże różnice w ciąży. W 1 całkiem inaczej.
Co do jedzenia to się pilnuje.
reklama
Verona26
U mnie chyba apetyt teraz się zmieni, od dziś. Póki co zarlam jak najeta, wszytko co miałam pod ręką [emoji23][emoji23] Dziś przez te mdłości skusiłam się mega do zjedzenia obiadu i napad muli...blleeee[emoji1785][emoji2961]
To moja 1, więc nie mam na razie porównania [emoji85] Dziś powiem położnej o tym braku apetytu, pewnie będzie się nawet pytać, ale no staram się jeść przynajmniej 3 posiłki dziennie. Powinnam jeszcze jakieś owoce i warzywa podjadać w międzyczasie.