Oj zdecydowanie.. Mnie już od dobrych kilku dni mdli i w sumie to mi nic nie smakuje.. Nawet dzisiejszy obiad zamówiony w siebie wmuszałam, bo nie moge powiedzieć, żebym cokolwiek jadła z apetytem.. Ale w sumie się tym bardzo cieszę, bo wiem, ,że po czasie się to wspomina z sentymentemNas tak poczytac, to izba chorych
Choc ja jeszcze sie trzymam, ale wiem ze to kwestia dni...juz sie ciesze
reklama
Anna_87
Fanka BB :)
chyba każdy do 1 wizyty tak ma,
ja sobie też zaczęłam wykręcać ze coś nie tak bo po owu mialam jakiegoś wirusa 1 dniowego nie do życia bylam i do tego zadnych ovjawow tylko te 2 kreski sama nie wiem co myśleć
ja sobie też zaczęłam wykręcać ze coś nie tak bo po owu mialam jakiegoś wirusa 1 dniowego nie do życia bylam i do tego zadnych ovjawow tylko te 2 kreski sama nie wiem co myśleć
Wiecie co...a ja mam dzis dolka, obawy, ze cos moze byc nie tak. Wczoraj taka mądra pisalam, ze trzeba myslec pozytywnie, a dzis o...sama sie nakrecam. Eh, wprawdzie wizyte mam umowiona na 28.02 ale jednak ide do lekarza co prowadzil poprzednia ciaze, a on przyjmuje w poniedziałki i srody, wiec dopiero po weekendzie moge sie zarejestrowac
Juz bym chciala byc po wizycie i żeby było widac serduszko, wtedy bede spokojna. Postaram sie umowic na 24.02 to bedzie 7+0 i chce to pikanie juz uslyszec...
Matka. Wariatka
Hmm ja się kilka dni temu poplakalam na Godzilii potwór padł a ja w ryk dobrze ze byłam sama w pokojuMi dzis łzy lecialy na smiesznych filmikach z psami [emoji23]
Rudaa94
Mozna? Mozna ! Ja to sie modle zeby mnie dzis nic nie wkur... a jade na "egzamin"... i jak gościu nam powie ze zgubil zerowki czy cokolwiek innnego to przysiegam Bedzie zle....
Hmm ja się kilka dni temu poplakalam na Godzilii [emoji2368] potwór padł a ja w ryk [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobrze ze byłam sama w pokoju
.
Ostatnia edycja:
bleucoco
Tak, chyba nie ma innej rady i jak dowie się w 5 tyg. albo wcześniej o ciąży i trzeba chwilę poczekac do 1 USG z serduszkiem, to każda się denerwuje. Mój M. bardziej w skowronkach niż ja. Ja sceptycznie nastawiona, bez emocji, może to i lepiej. Po prostu czekam. I płaczę bez powodu Będzie dobrze.chyba każdy do 1 wizyty tak ma,
bleucoco
Bardzo mi przykro, ale może jeszcze nic straconego, wiele kobiet później wychodzi ze szpitala i w szpitalu podratowują. Trzeba być dobrej myśli...Niestety, u mnie nie jest dobrze. Byłam dziś na prywatnym usg i według OM powinnam być w 7tc (dzisiaj skończony). Według USG to ledwo 4TC. skierowanie do szpitala, za godzinę jadę na betę, jednak patrząc na to co dzieje się na dole - to już jest koniec, niestety musiało być coś nie tak. Wykreslcie mnie proszę z listy.
Trzymam za Was kciuki!
Bardzo mi przykro, ale może jeszcze nic straconego, wiele kobiet później wychodzi ze szpitala i w szpitalu podratowują. Trzeba być dobrej myśli...
Ostatnia edycja:
Sabi32
Przykro mi trzymaj się.W Uk nie ratują wczesnej ciąży, poza tym nie ma szans żeby to był dopiero 4 tydzień. Natura zrobiła swoje, ciąża zatrzymała się z jakiegoś powodu...
reklama
Rudaa94
Przykro mi.... trzymaj sie...
Niestety, u mnie nie jest dobrze. Byłam dziś na prywatnym usg i według OM powinnam być w 7tc (dzisiaj skończony). Według USG to ledwo 4TC. skierowanie do szpitala, za godzinę jadę na betę, jednak patrząc na to co dzieje się na dole - to już jest koniec, niestety musiało być coś nie tak. Wykreslcie mnie proszę z listy.
Trzymam za Was kciuki!