reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Kochana ja też tak mam. Wydaje mi się że zbyt długie oczekiwanie na pierwszą wizytę robi swoje. Ja jeden dzień mam mega pozytywny, na następny bardzo się martwię że coś nie tak...
Wiecie co...a ja mam dzis dolka, obawy, ze cos moze byc nie tak. Wczoraj taka mądra pisalam, ze trzeba myslec pozytywnie, a dzis o...sama sie nakrecam. Eh, wprawdzie wizyte mam umowiona na 28.02 ale jednak ide do lekarza co prowadzil poprzednia ciaze, a on przyjmuje w poniedziałki i srody, wiec dopiero po weekendzie moge sie zarejestrowac :cool:
Juz bym chciala byc po wizycie i żeby było widac serduszko, wtedy bede spokojna. Postaram sie umowic na 24.02 to bedzie 7+0 i chce to pikanie juz uslyszec...

reklama
Ja mam tak samo, ale dziś już nie myślę konkretnie, że coś będzie źle, tylko po prostu wyję bez powodu 😂 Myślę, że to po prostu hormony i strach o dzidziusia.
Hormony....fakt :D moj M to juz chodzi i przezywa, bo ja w tamtej ciazy chodzilam za nim i gadalam " a zawsze bedziesz mnie kochalllllll??????!!!!" :cool2:

Hormony....fakt :D moj M to juz chodzi i przezywa, bo ja w tamtej ciazy chodzilam za nim i gadalam " a zawsze bedziesz mnie kochalllllll??????!!!!" :cool2:
Boże ja pewnie niedługo też zacznę tak mówić, bo serio płaczę nad wszystkim. Dziś szukałam ubrań dla dziadka do szpitala i grzebiąc w szafie wyłam 😂

Ja dziewczyny właśnie dostałam mdłości giganty! Masakra!!! Muszę iść do Biedry Ale boję się wyjść z domu że tam nie wyrobie i będę rzygać po drodze [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Mi się zrobiło słabo i delikatne mdłości, ale już jest lepiej. Wracam do domu zrobić coś do jedzenia i przeczekać tych kilka godzin do wizyty u lekarza 😊

A mi sie w glowie caly czas kreci i boli. Ale to takie napadowe i trwa miedzy 10 a 16 [emoji23] co do minuty[emoji23]
Mi się zrobiło słabo i delikatne mdłości, ale już jest lepiej. Wracam do domu zrobić coś do jedzenia i przeczekać tych kilka godzin do wizyty u lekarza [emoji4]

Skarpetki zmienilas ? ;)
Nie 😂 Wracam już do domu, słabo mi było w szpitalu. Jak trochę lepiej się poczułam to pomyślałam, że wykorzystam moment i wrócę do domu. Zaraz się przebiorę, zjem obiad i będę cierpliwie czekać na wizytę u endo i gine. Ewentualnie w planie mam włączenie czegoś w TV żeby się wypłakać 😂

A mi sie w glowie caly czas kreci i boli. Ale to takie napadowe i trwa miedzy 10 a 16 [emoji23] co do minuty[emoji23]
Ja też gorzej czuję się w podobnych godzinach. Rano jak wstaję to OK, wieczorwm też, a w środku dnia różnie, dlatego też boję się jak to będzie w pracy. Na razie miałam teraz wolne.

Mi dzis łzy lecialy na smiesznych filmikach z psami [emoji23]
Nie [emoji23] Wracam już do domu, słabo mi było w szpitalu. Jak trochę lepiej się poczułam to pomyślałam, że wykorzystam moment i wrócę do domu. Zaraz się przebiorę, zjem obiad i będę cierpliwie czekać na wizytę u endo i gine. Ewentualnie w planie mam włączenie czegoś w TV żeby się wypłakać [emoji23]

reklama
Do góry