reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Idę po zwolnienie bo do pracy chodzić za bardzo nie mogę, ponieważ pracuje na poczcie. Także dźwignia i wszystko inne,.praca po 10 nieraz 12 h tak ze wolę się oszczędzać [emoji4]
Ja 10 lat temu jak bylam w ciąży z synem też pracowałam na poczcie chciałam pracować jak najdłużej ale moja pani naczelnik była totalną małpą i zamiast dać mi okienko kasowe to wyrzuciła mnie na okienko typowo paczkowe zebym musiala dźwigać wiec mimo tego, że powiedziałam iż nie dam jej satysfakcji to i tak musiałam iść na zwolnienie bo pojawiło sie plamienie.

Trzeba sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy [emoji4] A błędami się nie przemuj ja jestem znana z tego z domu telefon tak pięknie przekracza słowa że dziewczyny nie widzą o co chodzi jak pisze na szybko [emoji23][emoji23][emoji23]
Tyle by bylo ze śniegu juz topnieje i przestał padać.. mam nadzieję że lato bedzie dla nas do zniesienia bo zawirowania w pogodzie są ogromne... dziś pierwszy raz mi sie zrobilo nie dobrze.. sorki za bledy ale telefon raz mi poprawia raz cos wskakuje innego..
Dziewczyny czy ta beta jest tak ważna dla nas w ciąży bo ja zrobiłam raz z ciekawości i szczerze mówiąc nie planowałam drugiego razu ale jak czytam wasze posty to sie zastanawiam nad drugim razem..

U mnie bylo napewno jak mnie tak te jajniki kuly czyli w piatek wieczoremni czaska ta mnie bolala ze myslalam ze padne... no i ogrokowa, to już był znak [emoji4][emoji23][emoji23][emoji23]
U mojego meza w rodzinie faceci sa bardzo plodni :D tesciowa ma 6 siostr :) kazda chyba po 2 lub troje dzieci a jeszcze w tamtym roku wyskoczyly blizniaki, pd strony tescia to 3 braci, maz ma dwoje rodzenstwa :D z reszta on ma duza rodzine :D czasem imion zapominam [emoji23]

A zagniezdzenie nie mam pojecia kiedy bylo bo nie bylo ani krwawienia ani nic [emoji23] poza zgaga [emoji23]

Znam ten ból. Moja naczelnik to też okropna małpa. Ja podjęłam decyzję że powiem jej o ciąży od razu, mam to gdzieś niech sobie radzi beze mnie więc poszłam do niej i mówię że jestem w ciąży A ona do mnie z tekstem "Mówiłam Ci żebyś w ciaze nie zachodziła"nosz kur... Będzie mi bab życie układać. Mam umowę na zastępstwo Ale mi się tak udało że termin na października będzie A umowa do listopada więc wszystko będzie mi się należało [emoji4]
Ja 10 lat temu jak bylam w ciąży z synem też pracowałam na poczcie chciałam pracować jak najdłużej ale moja pani naczelnik była totalną małpą i zamiast dać mi okienko kasowe to wyrzuciła mnie na okienko typowo paczkowe zebym musiala dźwigać wiec mimo tego, że powiedziałam iż nie dam jej satysfakcji to i tak musiałam iść na zwolnienie bo pojawiło sie plamienie.

reklama
Nie robiłam bety Ale test jak zwykle z rana [emoji23] wyrazniejszy niż wczorajszy [emoji23] tzn że beta rośnie
20200129_110428.jpeg

Do góry