reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Tyle by bylo ze śniegu juz topnieje i przestał padać.. mam nadzieję że lato bedzie dla nas do zniesienia bo zawirowania w pogodzie są ogromne... dziś pierwszy raz mi sie zrobilo nie dobrze.. sorki za bledy ale telefon raz mi poprawia raz cos wskakuje innego..
Dziewczyny czy ta beta jest tak ważna dla nas w ciąży bo ja zrobiłam raz z ciekawości i szczerze mówiąc nie planowałam drugiego razu ale jak czytam wasze posty to sie zastanawiam nad drugim razem..

reklama
Hej dziewczynki, dziś ode ralam wynik hcg 697.3 [emoji16]w piątek powtarzam hcg sprawdzić przyrost. Gina ma na 13 lutego już z usg i endo na 25 lutego bo mam hashi
Jeśli masz możliwosc iść do endokrynologa wcześniej to byłoby lepiej. Ja w pierwszej ciąży poszłam w 6t i się na mnie wydał czemu tak późno, powinnam iść od razu po pozytywny teście ciążowym
Dlatego teraz byłam już 4 dni po pozytywnym

Ja zrobilam tylko dlatego ze dziewczyny podpowiedzialy. Tym bardziej ze jestem przed terminem @. Na wyniku bylk napisane ze wskazane powtorzenie po 48h .
Tyle by bylo ze śniegu juz topnieje i przestał padać.. mam nadzieję że lato bedzie dla nas do zniesienia bo zawirowania w pogodzie są ogromne... dziś pierwszy raz mi sie zrobilo nie dobrze.. sorki za bledy ale telefon raz mi poprawia raz cos wskakuje innego..
Dziewczyny czy ta beta jest tak ważna dla nas w ciąży bo ja zrobiłam raz z ciekawości i szczerze mówiąc nie planowałam drugiego razu ale jak czytam wasze posty to sie zastanawiam nad drugim razem..

Mi gin powiedziała żebym po 2 dniach powtórzyła betę, aby zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost. Uważam, że to ważne badanie

U mojego meza w rodzinie faceci sa bardzo plodni :D tesciowa ma 6 siostr :) kazda chyba po 2 lub troje dzieci a jeszcze w tamtym roku wyskoczyly blizniaki, pd strony tescia to 3 braci, maz ma dwoje rodzenstwa :D z reszta on ma duza rodzine :D czasem imion zapominam [emoji23]
U mnie 11 dpo dopiero było 13.25. Szybko miałaś to zagniezdzanie [emoji4]

A zagniezdzenie nie mam pojecia kiedy bylo bo nie bylo ani krwawienia ani nic [emoji23] poza zgaga [emoji23]

Jeśli masz możliwosc iść do endokrynologa wcześniej to byłoby lepiej. Ja w pierwszej ciąży poszłam w 6t i się na mnie wydał czemu tak późno, powinnam iść od razu po pozytywny teście ciążowym
Dlatego teraz byłam już 4 dni po pozytywnym
Niestety moja endo ma wolny termin dopiero na 25, ale jak jeszcze planowałam dopiero ciążę to powiedziała jak zwiększyć dawki w razie gdybym zaszła w ciążę szybciej

A u mnie slonce [emoji23] i ptaszki kuzwa cwierkaja [emoji23] my w tym samym kraju mieszkamy [emoji23]
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] porażka jest [emoji23][emoji23][emoji23] najlepsze to że tu @Karolina*87 napisała że u niej śnieg, ba nawet zdjęcie wstawila A mieszka 50 km ode mnie [emoji23][emoji23][emoji23] To jest dopiero paranoja [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry