reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Mnie to jak juz zaczelam sie ukladac to wszystko zaczelo bolec :) ale to chhba na skoki w pogodzie. Rano padalo, teraz slonce [emoji23]

Ja pierdziu... macie śnieg? Bo u ulewa i wiatr taki ,e łeb chce urwać...
O matko dziewczyny nie nadążam z czytaniem... spało siĘ przyjemnie... śnieg pięknie pada u nas. Ja nie idę na drugą bete bo pierwszą zrobiłam z ciekawości.. zakres jest całkiem inny niż u was jak tak patrzę.. i też jestem głodna [emoji3]

U mnie taki... marzec/kwiecien [emoji23]
Kurde nie wierzę że mieszkasz 50 km ode mnie i masz śnieg A u mnie głęboki listopad [emoji23]
Image.jpeg

Ale prognozuja snieg :) niech duzo spadnie :) chociaz psa puszcze luzem pod blokiem zeby pobiegal:D

Dziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]

Dziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]
Dlaczego po zwolnienie? 🤔☺️

Mnie bolały 11 dni przed okresem czyli dłużej niż zawsze, okres się nie pojawił i bolą nadal cały czas, aż staniki nowe kupiłam, bo było mi niewygodnie i bolało 🤫

reklama
To u mnie na bodajze jutro @. Toz ze mnie sie wczoraj maz smial ze urosly i jakies takie pelne :D chcial dotknac sprawdzic to po lapach dostal [emoji23]

Do góry