Miały być ledzwie heheDziewczyny, bolą mnie ledwie :/ czy któraś, coś, też?
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja pierdziu... macie śnieg? Bo u ulewa i wiatr taki ,e łeb chce urwać...
O matko dziewczyny nie nadążam z czytaniem... spało siĘ przyjemnie... śnieg pięknie pada u nas. Ja nie idę na drugą bete bo pierwszą zrobiłam z ciekawości.. zakres jest całkiem inny niż u was jak tak patrzę.. i też jestem głodna [emoji3]
Rudaa94
A u mnie slonce [emoji23] i ptaszki kuzwa cwierkaja [emoji23] my w tym samym kraju mieszkamy [emoji23]
Ja pierdziu... macie śnieg? Bo u ulewa i wiatr taki ,e łeb chce urwać...
Verona26
Kurde nie wierzę że mieszkasz 50 km ode mnie i masz śnieg A u mnie głęboki listopad [emoji23]
Nie sądzę, że się utrzyma ale narazie sypie jak oszalały czego może nie być widać na zdjęciu.Zobacz załącznik 1073789
Rudaa94
U mnie taki... marzec/kwiecien [emoji23]
Ale prognozuja snieg niech duzo spadnie chociaz psa puszcze luzem pod blokiem zeby pobiegal
Kurde nie wierzę że mieszkasz 50 km ode mnie i masz śnieg A u mnie głęboki listopad [emoji23]
Ale prognozuja snieg niech duzo spadnie chociaz psa puszcze luzem pod blokiem zeby pobiegal
Verona26
Dziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]
Aneczka_87
Aktywna w BB
Dlaczego po zwolnienie?Dziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]
Aneczka_87
Aktywna w BB
Mnie bolały 11 dni przed okresem czyli dłużej niż zawsze, okres się nie pojawił i bolą nadal cały czas, aż staniki nowe kupiłam, bo było mi niewygodnie i bolałoDziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]
reklama
Rudaa94
To u mnie na bodajze jutro @. Toz ze mnie sie wczoraj maz smial ze urosly i jakies takie pelne chcial dotknac sprawdzic to po lapach dostal [emoji23]
Dziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]