reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja zawsze marzylam o Córeczce - marzenie sie spelnilo, ale jakby byly 2 to bysmy sie tez cieszyli bardzo. Tak piszecie o kp- zastanawiam sie czy tym razem spróbuję karmic... Doswiadczenie u mnie zerowe
ja przy kp mialam ciezkie początki bez doświadczenia bez pomocy w szpitalu kazali dokarmiać, a teraz nie wiem jak zakończyć bo mlody ciagle woła am am

reklama
Wlasnie o to chodzi ze az tak nigdy nie mialam :( wroce to kawe sobie po prostu zrobie... zasypialam bolala mniej wstalam to jest masakra...

Dla kolezanki sie smialam ze kaca mam od tygodnia... a boli nawet bardziej....
Ja niestety nie pomogę, bo nigdy mnie nie boli głowa.. Może jakieś okłady pomogą??

Ja zawsze marzylam o Córeczce - marzenie sie spelnilo, ale jakby byly 2 to bysmy sie tez cieszyli bardzo. Tak piszecie o kp- zastanawiam sie czy tym razem spróbuję karmic... Doswiadczenie u mnie zerowe
U każdej z nas było kiedyś zerowe.. Ale myślę, że warto chociaż spróbować, żeby nie żałować że się nie spróbowało :)..

Ja mam wrażenie, że dlatego nie bolą mnie piersi, że właśnie są przygotowane.. Też trochę się tym niepokoilam, bo jednak w ciąży z synkiem bardzo bolały, ale już sama widzę, że to nic nie znaczy..

No to mam nadzieję że u mnie jest dokładnie identyczna sytuacja
Czasem jeszcze zdarza mi się karmić ale oficjalnie uważam że to już zakończone:)

pampki = pampersy

ja narazie nic nie kupuję, napewno wstrzymam sie do wizyty a pierwsze zakupy po polowkowych, a wogole jak będę płec znała bo dla chłopaka to nam aż nadmiar

wczoraj leżałam i sie zastanawiałam jak sie ogarniemy bo w sypialni maly spi w łóżeczku ale dostawiony do domej strony a teraz co ? drugie łóżeczko z 2 strony?? : D oszaleje chyba w październiku [emoji23][emoji23]

To jakiś regionalizm? Nie słyszałam o czymś takim. W sklepie by zrozumieli jakbym chciała kupić te 'pampki'?

No jasne że sproboj! My pomożemy jak coś a jak coś się rzeczywiście dzieje to ważne żeby korzystać z cdl każdy problem jest do pokonania

A jak u Ciebie z piciem? Czasami głowa boli z odwodnienia
Macie jakies domowe sposoby na ból głowy? Od kilku dni umieram doslownie przez to, az podnosic sie boje bo od razu sie kreci w glowie... wyniki i tak zrobie wczesniej. Piguł za bardzo tez nie chce brac. A tez nie sposob caly czas spac zeby nie czuc bolu.. :(
Nigdy az tak mi glowa nie bolala ze az sie krecilo...

Ja tak z ciekawostek nie czuje w ogóle piersi, nic, po prostu zero.. ani nie są większe, ani bardziej tkliwe,a wyobraźcie sobie że leżałam i wypłynęła mi kropelka mleka, aż sama jestem w mega szoku, że piersi są "w gotowości" 🙈
Haha ale jaja 😍 U mnie też nic a nic z piersiami 😃 Czasami wydaje mi się, że brodawki są większe, ale jeszcze nie są takie na „stałe” 😂 Ale jak się położę, to czuję gulę 😂

reklama
Do góry