reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Hej już słyszałaś serduszko? Czy widziałaś pikanie ? Super gratulacje
Cześć dziewczyny nadrobię was później piszecie jak szalone. U mnie weekend był aktywny z mężem i córka. Dziś odwożę go na lotnisko znów leci do Szkocji tym razem mieliśmy plany pod koniec roku dolecieć do niego na stałe się wyprowadzić ale nie wiem jak to będzie z dwoma dzieciakami na raz [emoji85]
Chciałam żeby miał Pamiątkę i zapisałam się na prywatne usg ciąża młodsza niż w apce ale to wszystko będzie się wyrównywać. Słyszałam serduszko mam fotki dla męża także dziec zaczęłam super [emoji7] miłego dnia dla was Zobacz załącznik 1078409Zobacz załącznik 1078410

reklama
Nie przesadzaj że najstarsza ja już 37 mam za sobą hihi
Cześć dziewczyny! Gratuluje Wam serdecznie i dołączam do Waszego grona. Ostatnia @ 31.12.19, za dwa dni usg, dwa tyg oczekiwania na wieści, w głowie tylko jedno [emoji846] usg mam 6tydz 2dzien, robiliście w tym czasie? Będzie cis widać?
ps. Na pocieszenie niektórym jestem w tym gronie najstarsza oczekująca mama 35lat skończone, 1ciaza [emoji846] trzymajcie kciuki [emoji3590]

Kochana moze nic straconego leć do lekarza zobacz co sie dzieje.. trzymam kciuki i sle slowa otuchy
Witajcie dziewczyny
U mnie niestety koniec tej pięknej październikowej bajki[emoji26]
W nocy zaczęłam krwawic, nie mam wątpliwości, brzuch boli jak na okres.
Leci nie miłosierne.
Teraz jedyne o czym myślę to żeby się dobrze oczyścić [emoji849]

Trzymam za Was kciuki [emoji3059]
Dbajcie o sobie.

trzymaj się.. może jeszcze jest nadzieja, idz na usg
Witajcie dziewczyny
Leci nie miłosierne.

Dbajcie o sobie.

gratulacje i czekamy na wieści z usg :)
Cześć dziewczyny! Gratuluje Wam serdecznie i dołączam do Waszego grona. Ostatnia @ 31.12.19, za dwa dni usg, dwa tyg oczekiwania na wieści, w głowie tylko jedno [emoji846] usg mam 6tydz 2dzien, robiliście w tym czasie? Będzie cis widać?
ps. Na pocieszenie niektórym jestem w tym gronie najstarsza oczekująca mama 35lat skończone, 1ciaza [emoji846] trzymajcie kciuki [emoji3590]

A powiedzcie mi jeżeli chodzi o pielęgnację skóry brzucha, polecacie coś, myślałyście już o tym? W poprzedniej ciąży smarowałam się bio-oilem i nie miałam rozstępów do terminu porodu, małą urodziłam tydzień później i niestety ale rozstępy się pojawiły
Oliwka babydream z Rossmanna [emoji6] dla mnie super. Używałam wcześniej (brzuszek na opakowaniu i fioletowa nakrętka)

Witajcie dziewczyny
Leci nie miłosierne.

Dbajcie o sobie.
Bardzo współczuję [emoji24][emoji24][emoji30]

reklama
Cześć dziewczyny nadrobię was później piszecie jak szalone. U mnie weekend był aktywny z mężem i córka. Dziś odwożę go na lotnisko znów leci do Szkocji tym razem mieliśmy plany pod koniec roku dolecieć do niego na stałe się wyprowadzić ale nie wiem jak to będzie z dwoma dzieciakami na raz [emoji85]
Chciałam żeby miał Pamiątkę i zapisałam się na prywatne usg ciąża młodsza niż w apce ale to wszystko będzie się wyrównywać. Słyszałam serduszko mam fotki dla męża także dziec zaczęłam super [emoji7] miłego dnia dla was Zobacz załącznik 1078409Zobacz załącznik 1078410
Cudownie [emoji7]

Do góry