Artemida90
Fanka BB :)
Tak wlasnie mysle, tylko u mnie tej krwi ciagle brak juz posilkuje sie z corkami koktajlami wielowarzywnymi,szpinakowymi, buraczkowymi, tabletki tez juz lykam...no zobaczymy.
Za mała hemoglobina?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wlasnie mysle, tylko u mnie tej krwi ciagle brak juz posilkuje sie z corkami koktajlami wielowarzywnymi,szpinakowymi, buraczkowymi, tabletki tez juz lykam...no zobaczymy.
Taak, ale to problem od lat. Poprzednia ciaza na granicy 7,5 hgb, po cc krew przetaczana oby teraz bylo lepiej. Mam zaburzone wwchłanianie zelaza.Za mała hemoglobina?
Taak, ale to problem od lat. Poprzednia ciaza na granicy 7,5 hgb, po cc krew przetaczana oby teraz bylo lepiej. Mam zaburzone wwchłanianie zelaza.
Okropna sprawa, miewalam taka anemie, ze dostawalam tachykardi zatokowej..i teraz jak mi tak serducho bije, to mam wrazenie, ze znowu mam dlatego z rana na krew, od razu bete zrobie dla spokojnosci.No teraz krew bardzo potrzeba i dla Ciebie i dla maluszka, oby wyniki ci się poprawiły. Ja nigdy anemii nie miałam. Mimo ze lekarze twierdzili ze zawsze byłam blada i „anemiczna” a wyniki w normie
Nie nadrobię, napisz prosze kiedy bylas u gin na wizycie? Jezzu ta moja jak mnie jutro zobaczy to na dzien dobry przegoni No ale wyjścia nie mam bo sie odwodnie tymi ciaglymi wizytami w wcU mnie też mniej.
Normalne
I bardzo dobrze nie będziesz oglądać już samego kropka a porządną fasolinkę nieprzejmuj sięTak patrze na wasze daty wizyt i mam wrazenie ze moja jest bardzo pozno ehh....
Ooo a ja wybieram sie do Gliwic w przyszlym tyg... Nie nadrobie Was, a widze ze dane spisujecie pewnie do jakiegos pliku?Jasne ostatnia miesiaczka 6.01 i jestem z Gliwic, termin na 13.10
Dokladnie ja w poprzedniej ciazy poszlam na pierwsze usg w 13 tyg i zobaczylam dziecko, raczki,nozki a tak późno, bo tak pozno sie dowiedzialam o ciazy... ominął mnie caly pierwszy trymestr stresuI bardzo dobrze nie będziesz oglądać już samego kropka a porządną fasolinkę nieprzejmuj się
Kobieto niemartw się starością ja już 37 skończyłam heheO kuzwa jestem najstarsza 35 w tym roku koncze...
Ooo a ja wybieram sie do Gliwic w przyszlym tyg... Nie nadrobie Was, a widze ze dane spisujecie pewnie do jakiegos pliku?