Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Już sukces. Bo jest we właściwym miejscu hiNo to życzę aby wszystko dobrze było [emoji6]
Szok tylko , że z jajowodu po operacji [emoji2957]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już sukces. Bo jest we właściwym miejscu hiNo to życzę aby wszystko dobrze było [emoji6]
Myślę, że ty po prostu pójdziesz i od razu zobaczysz pięknego dzidziusia na monitorze ja np nie wiem czy zobaczę cokolwiek, ale wizytę miałam umówioną już miesiąc wcześniej bo miałyśmy pośledzić owulację, a tu taka niespodzianka - więc idę!Tak patrze na wasze daty wizyt i mam wrazenie ze moja jest bardzo pozno ehh....
Rozumiem. To idź[emoji4]Ja bym poszla nawet zaraz a nie tak pozno... ale chhba zajde do tego leszcza co mi kazal zrobic sikanca i pozniej przyjsc. Tam szybciej chociaz i za free
Ha,to jak u mnie.[emoji28][emoji28][emoji28]Myślę, że ty po prostu pójdziesz i od razu zobaczysz pięknego dzidziusia na monitorze ja np nie wiem czy zobaczę cokolwiek, ale wizytę miałam umówioną już miesiąc wcześniej bo miałyśmy pośledzić owulację, a tu taka niespodzianka - więc idę! [emoji16]
Ja za to martwię się, że za wczesnie i nic nie będzie widać i tylko się będę potem stresować niepotrzebnie że wizyta bez sensu. Idę na NFZ więc teoretycznie nic nie tracę ale wiesz... Usłyszeć że nic nie widać to bez sensu trochę. Położna uznała ze po cc to sprawdzimy czy nie za blisko bizny i w ogóle a ja myślę, czy tam cokolwiek będzie widać w ogóle bo to będzie 6 tydzień jakby dopiero.Ja bym poszla nawet zaraz a nie tak pozno... ale chhba zajde do tego leszcza co mi kazal zrobic sikanca i pozniej przyjsc. Tam szybciej chociaz i za free
To już może być widać [emoji108]Ja za to martwię się, że za wczesnie i nic nie będzie widać i tylko się będę potem stresować niepotrzebnie że wizyta bez sensu. Idę na NFZ więc teoretycznie nic nie tracę ale wiesz... Usłyszeć że nic nie widać to bez sensu trochę. Położna uznała ze po cc to sprawdzimy czy nie za blisko bizny i w ogóle a ja myślę, czy tam cokolwiek będzie widać w ogóle bo to będzie 6 tydzień jakby dopiero.
Hej u mnie w tą lecę jest błąd. Wizytę mam 14.02 a nie 17 [emoji6] i termin porodu z ostatniej miesiączki na 16.10. Pisałam kilka dni temu ale chyba nie zauważyłaś [emoji2]
Ooo,to ostatnia @ miałyśmy w tym samym czasie.Parę dni a Wy juz 340str naskrobalyscie[emoji16]
Witam sie i ja, mam nadzieję że słusznie. W pt robilam test-2 kreseczki. Wczoraj poszlam na badanie krwi aby potwierdzic-jutro wynik. Ostatnia miesiączka 07.01. wiec moze moze sie udalo [emoji106] Jutro ide do gin, bo od pt mam zapalenie pecherza - bakterie w moczu (nigdy wcześniej nie mialam tego dziadostwa, co utwierdza mnie w przekonaniu ze cos/ktos jest na rzeczy) i nie mam pojecia co mam wziąć zeby przeszlo... Buziole i milego wieczoru