reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Nie. Zapytałam czy jest konieczność. Mówił,Że nie.
Ja jestem na %. Nie pracuje ,nie zarabiam.
Szefowa jest na urlopie.
Wróci to chce przejść na etat od marca w razie czego. Chciałabym od wakacji pójść na l4,żeby z synem już być bo w szkole wolne.
Jasne rozumiem. No takie umowy u nas w kraju. A potem kombinuj człowieku. Ale szefowa spoko powiesz jej od razu o ciąży?

reklama
Jasne rozumiem. No takie umowy u nas w kraju. A potem kombinuj człowieku. Ale szefowa spoko powiesz jej od razu o ciąży?
Mnie procent pasuje bo dobrze zarabiam.
Powiem jej po wizycie 25.02.
Ja mam fajna szefowa.
Musi kogoś znaleźć na moje miejsce,A jest trudno bo już szukamy kogoś do pomocy, tyle że chętnych mało , a ci zainteresowani kiepscy są.

Posiedzieć trochę muszę bo już wczoraj wydałam ponad 400 [emoji2][emoji2] wizyta i leki. Teraz badania i kolejna wizyta. Także póki mogę pracować i czuje się dobrze to trzeba korzystać.

Witam witam 🥰a i ja dziś spać nie mogłam- od 6 z boku na bok aż wstałam, strasznie ciągnie mnie podbrzusze :(

Przyjaciółka do mnie ze ona widzi 2 pęcherzyk na usg[emoji33][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Niżej?
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1581103888760~2.jpeg

reklama
Do góry