reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

ja z wozkiem też mialam dylemat bo podobał mi sie taki który w każdym sklepie odradzali, kupiłam i sie sprawdził.. gondola jak nowa nie wiem tylko jak beda miaky wyglądać spacery z malym szogunem u boku [emoji1]to się chyba nie da
No te spacery teraz już takie inne chyba będą w stylu
-goń szybko na plac zabaw zamknij wszystkie furtki za sobą żeby to pierwsze nie ucieklo, tak to chyba u mnie będzie wygladac

A szkoda bo jednak trochę ruchu by się przydało
Ale trzeba starsze dziecko jakoś kurcze ogarnąć i może się uda

reklama
No te spacery teraz już takie inne chyba będą w stylu
-goń szybko na plac zabaw zamknij wszystkie furtki za sobą żeby to pierwsze nie ucieklo, tak to chyba u mnie będzie wygladac

A szkoda bo jednak trochę ruchu by się przydało
Ale trzeba starsze dziecko jakoś kurcze ogarnąć i może się uda
będzie wyzwanie bo to zima.. oby łagodna

Niby z tyłu głowy jest ta myśl, że jesteśmy jeszcze na etapie wysokiego ryzyka i staram się podchodzić na chłodno, ale chyba się nie da. Kątem oka zerkam w stronę tych małych, różowych skarpetek w sklepach. No i wózek... Wózek mam wybrany od roku, czyli od czasu gdy rozpoczęliśmy starania.
Ja to samo[emoji1787][emoji1787]

A czemu oglądacie się w sklepie za "różowymi" skarpetkami...? A za niebieskimi nie? Tak tylko piszę bo uważam że nie powinno się tak nastawiać, później może być ciężko się przestawić 😉

reklama
Do góry