reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Używam aplikacji preglife-prosta i dobrze liczy:-)
1 dzień miesiaczki to pierwszy dzień ciąży.mam tylko wiecznie problem z tymi tygodniami np.5+1 to szosty tydzien trwający a 5 skończony, ciężko mi to zawsze określić- jestem w 6 tygodniu nie w 5
1 dzień miesiaczki to pierwszy dzień ciąży.mam tylko wiecznie problem z tymi tygodniami np.5+1 to szosty tydzien trwający a 5 skończony, ciężko mi to zawsze określić- jestem w 6 tygodniu nie w 5
Mama2012/2020/2022
Też myślałam. BARDZO MI SIĘ PODOBAA u mnie odwrotnie! Od pierwszej ciąży mamy dla chłopca a dla dziewczynki nic nam się nie podoba problem jest taki, że pracujemy z dużą liczbą ludzi i zawsze jakieś imię nam się kojarzy. Dla chłopca mamy Witold.
Ewcia88
Aktywna w BB
Hej U mnie też poronienie rozpoczęło się 3.01. Czyli terminy możemy mieć podobne Ja póki co obstawiam 11.10Heeej, chyba będę październikową mamą
Jestem Gabi, mam 23 lata i jestem z Krakowa ( aktualnie mieszkam za krk). Ostatnią miesiączkę miałam 03 stycznia - ale to było poronienie samoistne. Dziś zgłaszam się do was po 3 badaniach bety. Trzymam za siebie i za was kciuki ❤❤ a wizytę mam w czwartek
03.02 15,33
05.02 46,89
07.02 129,80
Termin porodu na podstawie ostatniej "miesiączki" 13.10.2020 zakładając ze średnia z miesiączek z 2019 roku 31 dni (nieregularne) ❤
To ja dla dziewczynki chyba Wiktoria, a dla chłopca typów brak Ale jak trzeba będzie, to coś wymyślęJa mam brata Wiktora. Imię mi się bardzo podoba [emoji4] w sumie ja je wybierałam bo miał być Wiktor albo Kuba lub Filip. Mój ojciec wybrał Wiktor [emoji4][emoji23] Mój nie chce słyszeć o Marcelu, Miłoszu nosz kuzwa takie ładne imiona [emoji16] Tak z emam nadzieję że będzie dziewczynka [emoji16]
Mama2012/2020/2022
Ale mam gazy masakra ni cholerę nie idzie uwolnić.
Porażka
Porażka
OnaZmijeczka
Dobrze ci intuicja podpowiada skończone się tylko liczą czyli jak skończony jest 5 to i tak dalej jesteś w piątym pomimo że możesz być już 5+4 dni ja zawsze na skończonych bazuje tak jak lekarze no i tak jest dużo prościej.Używam aplikacji preglife-prosta i dobrze liczy:-)
1 dzień miesiaczki to pierwszy dzień ciąży.mam tylko wiecznie problem z tymi tygodniami np.5+1 to szosty tydzien trwający a 5 skończony, ciężko mi to zawsze określić- jestem w 6 tygodniu nie w 5 [emoji33][emoji33]
To tak samo jak z wiekiem jak masz np 29 lat i jesteś miesiąc po swoich urodzinach to nie mówisz że masz nagle 30 bo leci ci już 30 rok tylko te 29 skończone
Dokładnie, wszędzie położne i lekarze wpisują te skończone tygodnie, więc dobrze się tak przestawićDobrze ci intuicja podpowiada skończone się tylko liczą czyli jak skończony jest 5 to i tak dalej jesteś w piątym pomimo że możesz być już 5+4 dni ja zawsze na skończonych bazuje tak jak lekarze no i tak jest dużo prościej.
To tak samo jak z wiekiem jak masz np 29 lat i jesteś miesiąc po swoich urodzinach to nie mówisz że masz nagle 30 bo leci ci już 30 rok tylko te 29 skończone
reklama
Zle to zabrzmi ale dobrze poznać kogoś kto cię zrozumie. Myslalam ze to nie możliwe zajść tak szybkoHej U mnie też poronienie rozpoczęło się 3.01. Czyli terminy możemy mieć podobne Ja póki co obstawiam 11.10